NEW SNEAK PREVIEW: Cross Colours

Cross Amsterdam – Cross Colours is een totaal nieuwe frisse brand met een oude funky geschiedenis. 20 jaar oud? Ja dat klopt, maar het is helemaal opnieuw gerestyled in een multi stijlen streetwear label door Urban Trends Trading.  Cross Colours is een hip old skool streetlabel met een sociaal bewuste achtergrond, met de focus op cultuur, muziek en de omgeving.

Cross Colours wil een streetwear mode label worden dat individu’s de kans geeft om hun eigen stijl te creëren. Cross Colours valt op door hun creatieve ontwerpen en sociaal bewuste statements die op een frisse eigentijdse manier worden vertaald in kleding. Cross Colours brengt het old skool gevoel terug in de moderne tijd en geeft je een positieve frisse kijk op het leven.
Cross Cross
De Cross Colours Collectie voor jongens en meiden kan dit najaar verdeeld worden in 4 categorieën: Curt & Candy staat voor ‘We are colourful’ een thema vol met grappige, creatieve optimistische artworks met gedurfde kleurencombinaties.
Cen & Choco staat voor ‘We are the stars’ waar muziekachtige elementen van een popstar band samen komen in een groovy, flashy en uitgesproken thema.
Cross Cross
Cash & Cleo staat voor ‘We write history’ De focus ligt in dit thema op de geschiedenis van het merk, het old skool, urban gevoel. En Chris & Cheri staat voor ‘We are in harmony’ de heldere en sociaal bewuste achtergrond van het merk wordt uitgebeeld in dit thema en straalt harmonie en relaxme uit.

‘Cross Colours is a brand with a true story, let us inspire you to always be fresh and optimistic!’ Mooi gebaar! Vette kleding! Neem gerust een kijkje op www.crosscolours.com in hun online shop!

Een Reactie op “NEW SNEAK PREVIEW: Cross Colours

  1. WE LOFFF CROSS COLOURSSS!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s