NEW BEAUTY SECRET: Instant Deep Wrinkle Filler

Tri-AktilineAmsterdam – Met het bestrijden van rimpels kan een mens niet vroeg genoeg beginnen. In de pubertijd worden jeugdpuistjes bestreden, daarna is er geen weg meer terug en is het gedaan met je jeugdigheid. Op 22-jarige leeftijd is het dan ook hoogtijd dat ik me bezig ga houden met een anti-rimpelcreme. Mocht ik mazzel hebben en in mijn gelaat nog net geen groef kunnen vinden zijn er altijd meerdere rimpel- zones te bedenken. Ik irriteer me namelijk al jaren mateloos aan een aantal diepe handlijnen waar ik binnenkort een afspraak bij Robert Schumacher voor wilde maken. Dat hoeft gelukkig niet meer, want ineens kruist TRI-AKTILINE mijn weg wat een match-made-in-heaven blijkt!

Dit wondergoedje beloofd onmiddellijke opvulling van diepe rimpels. 68% van de testpersonen meldt een duidelijke opvulling van hun rimpels, na vier weken merkt 83 % dat de rimpels daadwerkelijk verminderd zijn in het gezicht en na acht werken tonen klinische onderzoeken aan dat 45% van de rimpels in diepte en lengte zijn afgenomen. Het idee is simpel, denk aan het plamuren van een muur; alle gaten worden opgevuld met als overblijfsel een glad gestreken oppervlak.

How to use? Smeer een kleine hoeveelheid tri-aktiline direct op de gerimpelde plek en klop het zachtjes in. Even laten indrogen voor het aanbrengen van make-up et voilà, een nieuwe Marijke Heilwegen is geboren.

Ik kom er in elk geval goedkoop vanaf; Robert Schumacher mag zijn gereedschap nog even in de kast laten liggen tot het op bruut snijwerk aankomt en mijn handlezer moet het vanaf vandaag met een cliënt minder zien te rooien. Met het verdwijnen van de rimpels verdwenen namelijk ook alle psychische klachten die zich voorheen manifesteerden in de hoofd-, levens- en hartlijn  als sneeuw voor de zon. TRI-AKTILINE bedankt!

Kijk voor verkoopinfo op: www.tri-aktiline.nl

Liefs Karlijn

2 Reacties op “NEW BEAUTY SECRET: Instant Deep Wrinkle Filler

  1. Karlijn, wat ben ik als je moeder blij dat je ook dit product ontdekt hebt. Ik gebruik het al eenn tijd voor het egaliseren van mijn voetzool na een bezoek aan de pedicure om al de kraters mee op te vullen.
    liefs José

  2. Marijke en Mieke Helwegen, gezusters

    Hee Kar de anti wrinkle specialist,
    Wij, de gezusters Helwegen zijn heel blij met jou ervaring met Instant Deep Wrinkle Filler. Wij hadden nl net ook een afspraak met Robert S en gaan dat nu ook afzeggen. Ga zo door met je testen wij blijven je volgen en maken gebruik van jouw ervaringen wat ons heeeeeeeel veel centen bespaart.
    xx de moeders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s