NEW KARLIJN IN THE CITY BLOG – PART I

KarlijnAmsterdam – Om na een paar dagen Stockholm meteen te herintegreren in the scene begint de maandag met twee uiterst belangrijke bijeenkomsten. De website 925.nl van vriend J. viert haar eerste verjaardag in de Heinekenbrouwerij en SAPPH lingerie presenteert haar bikini-lijn tijdens een Lets Get Wet party in Panama.

Rond 18.00 word ik verwacht in de brouwerij. Samen met mijn broertje (die best wat tips & tricks van de gemiddelde kantoorknuppel kan gebruiken om later zijn doel, rijker dan onze vader worden, te bereiken) en vriendin A. treden we binnen in het hol van de succesvolle man in pak, dat is immers de doelgroep van 925. Er wordt hard genetwerkt, gedronken, 925’s crisisclown zong zijn lied en Jort K. praatte de boel aan elkaar zoals alleen hij dat kan. Voor een impressie, tjek: 925.nl
KarlijnOmdat economie, geld en cijfers nou eenmaal niet de aandacht van een simpele partygirl kunnen vasthouden, glipten we in de pauze de deur uit richting Panama waar we ons alleen bezig hoeven te houden met billen, borsten en nieuwe wetsuits. In onze haast zijn we verdorie de 925-goodiebag vergeten, iets wat nooit eerder is voorgekomen in mijn carrière. Van mijn broertje ontving ik kort daarna het verontrustende bericht dat A. en ik beide een vibrator zijn misgelopen. Om deze teleurstelling een plek te geven zet ik in op een extra goed gevulde lingerietas van SAPPH.
SapphPanama is volledig uitgedost in SAPPH-sferen. Buiten staat een grote catamaran gereed. Het zeil is gespannen met pin-up girl van SAPPH erop geprint. Sinds kort staat Inge de Bruijn op alle billboards van het lingeriemerk. In sexy badpak klust zij naast het zwembad ook aardig bij in outfit van haar voorgaande werkgever. Ik haal wat aan de bar en een aanval op de schaal bittergarnituur kan niet uitblijven na al dat vermoeiende gepraat met jan en alleman. Na een wervelende show met perfecte choreografie is het tijd om naar huis te gaan, maar niet voor de drijvende SAPPH-kracht, Rob H., te complimenteren met zijn succes.  Rob is de Nederlandse variant van Hugh Heffner alleen groter: Rob is tien jaar jonger, heeft een nog groter imperium aan sexy ladies om zich heen verzamelt en schroomt niet om met vieze praatjes (lees, de Braziliaanse schoonmaaktster met wulpse kont… ) iedereen om zijn charmante vinger te winden. Lingerie is bijzaak voor Rob, maar wel een handig hulpmiddel om zich te omringen met al het schoon wat er op aarde te vinden is.
Sapph
Helaas liet de crisis geen goodiebag voor iedereen toe. Gelukkig heb ik een afspraak weten te ritselen op SAPPH’s headquarter om uit te testen of Rob ook voor de minderbedeelden Karlijn Vissers onder ons een ware lingeriekoning kan zijn met de nodige push-ups en korsetjes. Rob, ik heb het eerder tegen je gezegd: Schrijf je memoires als beter gelukte Hugh Hefner eens op. Wie is er niet mateloos geïnteresseerd in de afloop van het verhaal over je exotische schoonmaaktser en wat een een veredelde viezerik (zoals hij zichzelf noemt) al niet meer meemaakt!? Mijn zegen heb je!

Morgen deel 2

Liefs Karlijn

2 Reacties op “NEW KARLIJN IN THE CITY BLOG – PART I

  1. Ik lig weer helemaal dubbel, leuk stuk!

  2. Pop, wat ’n ontzettend leuk stuk! En dat zijn ze allemaal!!! Ben ’n beetje laat op de hoogte, dus had even wat in te halen.. ;)
    Snel koffie, X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s