NEW BRAND: Anecdote

AnecdoteAmsterdam – Het nieuwe Anecdote brengt kleur, kwaliteit en passie in knitwear! “Ik droom er al jaren van om mijn eigen merk op te zetten” aldus oprichtster Jet van Beuningen; “Anecdote gaat precies maken wat ik tot nu toe miste: superkwaliteit knitwear, in uitgesproken kleuren, goeie basic fits, en voor een redelijke prijs”.

Dankzij de ervaringen die ze heeft en contacten in de modebranche is het de jonge onderneemster gelukt om in korte tijd een compleet merk op te bouwen! De stijl is modieus maar niet te uitgesproken “Je zult het niet snel op een catwalk zien, maar volgens mij is dit precies wat heel veel vrouwen – net als ik – graag dragen. Of je nou uitgaat, naar kantoor of lekker op een spijkerbroek, je kunt het overal mee combineren”
Anecdote

Waar concurrerende merken hun aanbod sweaters, vesten en truien ‘erbij’ doen, staat knitwear bij Anecdote juist centraal: voortreffelijke kwaliteiten, simpele stijlen en een breed aanbod aan basis-, en uitgesproken seizoenskleuren: “Ik vroeg me af: waarom is het eigenlijk altijd maar grijs, blauw, saai en duur?” Familie en vrienden spelen een zeer belangrijke rol in het leven van de jonge oprichtster; het merk werd daarnaar ook vernoemd: de bijzondere momenten in ieders leven.“Anecdotes; de dingen die je meemaakt en met elkaar deelt.” Elke collectie is op zo’n anecdote geïnspireerd – delen van het verhaal komen terug op labeling, op prints aan de binnenkant van de kledingstukken en op briefpapier. De eerste collectie is gebaseerd op de Anecdote “Places I’ve Been with People I Love”
Anecdote
Anecdote brengt elk seizoen een knitwear-collectie met een keuze uit maar liefst 14 basis- en seizoenskleuren en een ruime selectie stijlen en wolkwaliteiten! Voor de herfst/winter 2009 collectie zijn – naast de kleuren – met name de zachte ‘hand-feel’ en wool-blends met wisselende structuren opvallend!

www.anecdote.nl

Een Reactie op “NEW BRAND: Anecdote

  1. Wat een ontzettend goed idee, ik mis ook altijd goede basics. Ga zeker op zoek naar Anecdote! Hoorde dat de collectie waanzinnig gaaf is voor de winter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s