NEW EVENT NEWS: Fashion Clash Maastricht groot succes

Fashion Clash & ILFNAmsterdam – Kreten als: “Inspirerend, vernieuwend, creatief, en waanzinnig”  vlogen je om de oren als je Fashion clash hebt bezocht afgelopen weerk op 26, 27 en 28 juni. Een tiental niet mode ontwerpers hebben hun visie gegeven op mode in een outfit. Tijdens het weekend waren er catwalk shows van getalenteerde ontwerpers en werd de expositie geopend, deze is ook nog te bezoeken op 3, 4 en 5 juli.

Het geheel gaf zoals beloofd  een zo breed mogelijk beeld over mode aan een zo breed mogelijk publiek. Van trendbewuste jongeren tot fashionable 60+ers, alle doelgroepen waren vertegenwoordigd en kunnen terugkijken op een Fashionclash Maastricht dat het bezoek meer dan waard was!

De opening op vrijdag 26 juni was een onverwachte maar positieve verrassing. In een afgeladen Timmerfabriek keek men hun ogen uit toen het CLASH project gepresenteerd werd.  Onder andere Joost Horward’s “Juk” en de creaties van Tanja Ritterbex, Kim van Bakel en Leonid Babiichouk kregen veel bekijks vanwege hun totaal onverwachte kijk op mode

De catwalk shows waren een daverend succes. MAC verzorgde de make up van de modellen op de catwalk en met succes!

Veel regionale ontwerpers, maar ook ontwerpers uit Amsterdam, Antwerpen, Mönchengladbach en Rotterdam presenteerden zich in totaal 8 shows van 30 minuten. Bijzonder hieraan was dat elke show bestond uit een interessante mix van 4 tot 5 ontwerpers.

De reacties van het publiek waren erg lovend en vele mensen kregen eindelijk te zien wat ze nog niet wisten, namelijk dat er zoveel jonge getalenteerde mode-ontwerpers zijn, waar je normaal gesproken veel minder van hoort.  Ook de mode-ontwerpers zelf zijn enthousiast. “Wat fijn dat we hier met zoveel inspirerende jonge mensen bij elkaar zijn. Wij leren erg veel van elkaar en raken geinspireerd door te zien dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn in onze collecties!”

De expositie is een perfecte aanvulling op het event en maakt het beeld van mode compleet. Laurens Hamacher, coordinator van de expositie: “We zijn erin geslaagd om zoveel mogelijk elementen van mode te laten zien, van fotografie tot meubels en van illustraties tot videokunst.” Kortom een must voor iedereen die geïnteresseerd is in mode! De expositie is nog geopend op 3, 4 en 5 juli van 10.00-17.00 in de Timmerfabriek, boschstraat 5-9 Maastricht. Er zijn dan ook videobeelden te zien van de catwalk shows die het afgelopen weekend plaats hebben gevonden in de Timmerfabriek.

Op ILFN TV kan je  de opening bekijken!

2009 FC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s