ILFN TV: Diva’s met zonnebril keuren Porsche Cayenne

KarlijnAmsterdam – Vanwege de lancering van de Porsche Design Eyewear Shop sprong ik vorige week in de trein (1e klas welteverstaan, openbaar vervoer is al erg genoeg) richting uithoek van het land. Een tocht naar het verre Heteren maakt een mens niet zomaar; daar moet minimaal een testrit in een Porsche Cayenne met Porsche zonnebril tegenover staan. Begrijpelijk.

Vriendin M. en ik zochten de duurste kar, ter waarde van een kleine ton, uit en testen het bakbeest op haar meest kwetsbare punt; het navigatiesysteem. Een vrouwvriendelijke gebruiksaanwijzing was namelijk ver te zoeken. Dit gemis zorgde voor een bijna eeuwigdurende testrit en leverde hilarisch beelden op met wereldverbeterende teksten. Let vooral op het aantal vierkante centimeter zonnebril. Nog even en mijn pilotenbril beslaat de gehele vooruit. Met dit laatst punt had M. ook duidelijk moeite: ‘Karlijn! Volgens mij zijn we al uren verdwaald rondjes aan het rijden, het wordt zelfs al donker!’. Hierop antwoord ik in alle rust, ‘Nee M., het is nog lang geen nacht, het is mijn zonnebril waar je doorheen kijkt, sorry maar hoort bij de Porsche-look’.

Liefs Karlijn

P.s. Voor alle trouwe Karlijn In The City fans, vanaf deze week staat elke dinsdag KITC deel I online en elke woensdag KITC deel II online!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s