ILFN TV: ShopVIP “Fashion Battle”

ShopVipAmsterdam – Op 2 juli heeft de jury bestaande uit Bastiaan van Schaik, Anouk Smulders, Michou Basu en Maria Kooistra, de moeilijk taak volbracht om uit 200 meiden de laatste 42 kandidaten te selecteren voor de titel ‘Miss shopVIP’.

ILFN TV – ShopVIP “Fashion Battle”


Na een zinderende fashion-battle op het Westergasterrein mogen 42 recessionista’s zich nog kanshebber noemen op de felbegeerde titel ‘Miss shopVIP’.

De strijd breekt los!

De strijd breekt los!

Maar liefst 200 meiden hadden alles uit de kast gehaald om in het strenge modeoog van de jury te springen. Na een grote catwalk-show waarin de 200 kandidaten hun eigen ‘recessieproof’ outfit showden, was het tijd voor de battle. Met 50 kledingrekken, 5000 kledingstukken en 200 meiden om deze te plunderen, gaf Bastiaan van Schaik het startsein voor een felle strijd. De opdracht: stel binnen tien minuten een fashionable outfit samen. Na lang beraad heeft de jury, de 42 kandidaten gekozen die door mogen naar de volgende ronde. Er zal er maar één de Miss shopVIP-tiara mogen dragen. Dus, to be continued…

De 42 gelukkige finalisten!

De 42 gelukkige finalisten!

Een Miss ziet er niet alleen prachtig uit, maar dient ook haar verantwoordelijke ambassadeurstaken goed te kunnen vervullen! Daarom weet Miss shopVIP wat de modebladen zeggen, beschikt ze over een vlotte pen, kent ze alle moderoddels en is ze vooral niet bang op straat nagekeken te worden vanwege haar excentrieke outfits. Nog vijftig kandidaten zullen in de volgende rondes, onder meer door het maken van een filmpje en het schrijven van een blog, strijden om deze titel. De finale zal op maandag 20 juli plaatsvinden als onderdeel van het Downtown programma van de Amsterdam International Fashion Week. Er staat heel wat op het spel, want de winnaar ontvangt fantastische prijzen, zoals een jaar lang gratis shoppen op http://www.shopvip.com, een professionele fotoshoot gestyled door Bastiaan van Schaik, een maandelijkse shopVIP Sale shoot en een persoonlijke blog op de ShopVIP community.’ Deze heeft inmiddels meer dan 70.000 leden.

Miss shopVIP word je niet zomaar, maar door in verschillende rondes indruk te maken op een kritische jury van modeprofessionals pur sang. Voorzitter van de jury is Bastiaan van Schaik. Niet alleen is hij inhoudelijk als Fashion Director betrokken bij het ShopVIP-concept, als stylist van verschillende modebladen en jurylid van Hollands Next Topmodel heeft hij de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in de Nederlandse modewereld. Bastiaan zal in zijn moeilijke taak worden bijgestaan door Anouk Smulders, Michou Basu, Maria Kooistra en Hilmar Mulder. Anouk is model en bekend als lifestyle-presentator bij RTL Boulevard. Michou Basu is modejournaliste van de Telegraaf en schrijft elke dag over haar belevenissen op haar modeblog. Maria Kooistra wordt geroemd om haar parate modekennis, die goed van pas komt voor haar winkel met prachtige vintage finds en Hilmar Mulder is hoofdredacteur van het weekblad Grazia.

shopVIP.com is een shopping community die exclusieve Sales organiseert van de bekende A-merken tegen 30% tot 70% korting. Deze exclusieve Sales zijn alleen toegankelijk voor shopVIP leden.
shopVIP.com richt zich op alle fashion- en lifestyleproducten zoals kleding, accessoires, sportkleding, horloges, gadgets en nog veel meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s