NEW MAIL&WIN: Philips SalonStraight Sonic

SalonStraightSonicAmsterdam – Vorige week woensdag liet topkapper Andy Uffels (grondlegger van B-Creative) zien hoe de vijf nieuwe Philips Haircare producten gebruikt moeten worden.

Bij elk product bedacht hij een unieke look. Hij föhnde, straighte en blies er flink op los om in samen- werking met Philips het gewenste kapsel te creëren. Aan ieder model stonden in het ergste geval wel drie professionals op haargebied te plukken. De arme meiden zouden geen haar meer overhouden als kapper Andy met ietsjepietsje minder talent bedeeld zou zijn. Wij focussen ons op dit moment alleen op de Philips SalonStraight Sonic. Reden? I Love Fashion News mag zo’n gloednieuwe stijltang weggeven aan een van haar lezeressen.

Wil jij de nieuwe Andy Uffels van Nederland worden en alvast oefenen met de stijltang op je vervelende schoonzus? Mail dan naar info@ilovefashionnews.com en vertel ons waarom jij deze reddende engel nodig hebt!

shop.philips.nl

Deze actie loopt van 06 juli 2009 tot 06 augustus 2009

Philips SalonStraight Sonic

16 Reacties op “NEW MAIL&WIN: Philips SalonStraight Sonic

 1. Ik vind haar natuurlijke krul mooi! Maar mijn vriendin wil het uiteraard weer anders. Ach…..ik gun het haar. Ze is zooooo….lieffffff!

 2. Ik heb mijn levenlang krullen. En als je dat hebt……wil je wel eens wat anders. DE uitvinding van de eeuw……(voor mij althans).

 3. Ik heb geen stijl haar , en geen krullen.
  Echt rr, ik vind het in ieder geval lelijk.
  De oplossing : een goede stijltang! :)

 4. ooit al een mens met poedelhaar gezien? zo is mijn zus en wil haar er graag van af helpen

 5. Ik heb krullen
  maar ik heb geen stijltang
  en ik wil echt heel graag een tang
  om soms myn haar stijl te laten worden
  ik hoop zo dat ik win want ik heb het echt nodig
  gr charity

 6. mijn schoondochter heeft hele mooie krullen,maar zij ziet liever recht haar,dus zou ideaal zijn zo een tang.Wat zou ze daar blij mee zijn!!

 7. Hij ’s niet voor mij mar voor m’n vent; wedden dat hij daarmee wordt verwend.

 8. Ik ben kapster van beroep en zou graag de stijltang willen hebben om reclame te maken voor het product en mensen er van te overtuigen!

 9. ik heb echt vresselijk haar als ik smorgens vroeg op sta en ik moet naar het werk zal het toch wel ideaal zijn om even vlug je haar de stylen en je kan de deur uit met een mooi kapsel zonder gedoe met een raar kapsel

  hopen dat ik toch eindelijk zn mooie style tang win!

  groetjes michelle.

 10. Deze tang kan mijn reddende engel worden, want als de engeltjes boven feest hebben (als het regent dus en dat is nogal vaak) dan begint mijn haar daar spontaan van te krullen.

 11. Omdat ik net moeder geworden ben, en al mijn tijd aan mijn zoon en dochter besteed! En dus s’morgens precies 15 minuten aan mezelf kan besteden….deze tang kan mij helpen om er elke dag als een fabulous mum uit te zien…!!!!

 12. Damn , ik zweer het je ! Gisteren is er kortstluiting geweest ofzo. Maar mijn stijltang is kapot! Ik zeg dit nu niet om per se deze stijltang te winnen , maar het is zo! =( ben echt zelfs beetje depri. Want heb een slag in mijn haar, en dan krult mijn bless/pony helemaal op , maar nu heb ik niks meer =( helemaal niks. Pleas , ik hoop dat ik kans maak , ik hoop het écht =(. Want dit is allesbehalve leuk.

 13. hello,
  i´´m from germany and can you tell me where i can buy this philips product?

 14. JUST GO TO shop.philips.nl!

 15. Dit wil ik echt doooodgraag winnen ,
  ik mis mijn stijltang =(
  zie er allesbehalve stylish uit zonder.
  Pleasszz …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s