NEW MUSTHAVE: Zoe Karssen T-shirts

ShirtsAmsterdam – ILFN heeft een nieuwe Musthave voor je! Namelijk de t-shirts van Zoe Karssen. De shirts van Karssen zijn provocerend en met een knipoog naar de modeindustrie. Iedere design komt in een gelimiteerde oplage van 100 stuks, elk shirt is met de hand genumerd en zijn vanaf €59,99 online te bestellen.

Eenmaal van Londen naar Amsterdam verhuist, besloot grafisch designer Zoe Karssen haar twee grote passies, mode en grafisch ontwerpen, te gaan combineren! Gefascineerd door de jaren ’70, tatoeages, fotografie, illustraties, underground muziek en kunst, vindt Zoe constant inspiratie in haar omgeving, vrienden en collega’s in de mode-industrie. De T-shirts zijn provocerend met een knipoog naar de mode-industrie en enkele van haar grootste helden. Ze maakt T-shirts voor haar vrienden en zichzelf, de shirts dragen Zoe’s extravagante levensstijl uit.
ShirtsDe reacties op Zoe haar ‘tongue in cheek’ designs gaan aan al haar verwachtingen voorbij! Met een aantal van toonaangevende stylisten die nu al enkele van de samples gebruiken in modeshoots lijkt Zoe’s project goed aan te slaan! En menig BN’er is ook al met een van haar shirts gespot!

Zoekarssen.blogspot.com

2 Reacties op “NEW MUSTHAVE: Zoe Karssen T-shirts

  1. zijn deze t-shirts nog te krijgen?

  2. Ik moet zo’n item van haar hebben, echt geweldig!! Waar kan ik deze krijgen?? Kan ik m ook bij jukkie bestellen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s