NEW BEAUTY TIP: Proset Hairspray

HairsprayAmsterdam – Proset komt met een nieuwe lijn haarlak op de markt! De nieuwe lijn, ProSet Specialties Range, komt met twee nieuwe Hairspray’s de ProSet Sensitive en de Proset Crystal Shine! De looks van de nieuwe bussen zijn duidelijk te onderscheiden van de oudere modellen die we kennen van ProSet! De bussen zijn langer en slanker en het design is opvallend.

De lijnen hebben een 24h hold formule die ervoor zorgt dat je haar de hele dag in model blijft. De spray plakt niet en als het niet lukt: gewoon uitkammen en opnieuw stylen, want de sprays laten geen resten achter!

Gezond glanzend haar, wie wil dat nou niet? Deze schoonheid ligt binnen handbereik met de nieuwe ProSet Crystal Shine Hairspray! De spray laat je haar glanzen en schitteren zoals kristal, en is tegelijk ook verzorgend!

De andere spray, de ProSet Sensitive, is parfumvrij en mild voor je hoofdhuid, ideaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid die anders bang zijn om haarspray te gebruiken! Proset Sansitive is verrijkt met cashmireproteinen en garandeert zacht haar, goed voor haar en hoofd dus!  Cashmireproteinen maken de schubbenlaag van het haar glad, waardoor je haar een sterkere glans krijgt en je haar beter doorkambaar wordt!

De nieuwe lijn Proset Hairspray staat voor €2,69 in de winkels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s