NEW EVENT: Black & White PUMA open

PumaAmsterdam – PUMA heeft het maar druk met de voorbereidingen voor de Black & White PUMA Open! Want op a.s. maandag 13 juli zal de 2e editie van een uniek golfevenement plaats vinden op Golfbaan Naarderbos. De PUMA Open staat voor sport, fun en lifestyle en is golf maar dan ‘the PUMA way’! En jij kan meedoen!

Ditmaal staat de PUMA Open geheel in het teken van Black vs White, oftewel ruwe bolster versus blanke pit,  stoer versus stijl, verleiding versus voorbereiding. TV-presentator Winston Gerschtanowitz (teamcaptain Black) en European Golf Tour player Joost Luiten (teamcaptain White) zijn de verpersoonlijking van deze tegenstelling en de strijd tussen beide heren is losgebarsten! Speciaal voor het evenement en de collectie is er een Black & White site gelanceerd. Neem een kijkje op http://www.blackvswhite.nl voor meer informatie over het evenement en sfeerbeelden van de collectie van PUMA.

Beginnen de golfkriebels ook bij jou al op te spelen? Dan heb je geluk want voor een paar consumenten zijn er wildcards te winnen voor het toernooi! Via de site www.blackvswhite.nl kun je aangeven waarom je een goede aanvulling bent voor team Black of team White en kun je kans maken op een plaatsbewijs voor een rondje met Winston of Joost!

In 2007 was het goud, in 2008 werd het chroom en in 2009 gaat PUMA Golf nóg een stapje verder. De Golf Special Edition-collectie voor de najaar/wintercollectie 2009 maakt een duidelijk statement in zwart en wit met parelmoerglans! De collectie is klassiek en eenvoudig, en heeft qua stijl een ‘alles of niets-benadering’.

Tijdens de Black & White PUMA Open zal de collectie voor het eerst worden geshowd en onder andere tijdens de KLM Open in augustus zal de collectie door Joost Luiten gedragen worden.
So which side are you on? Black or White…

Een Reactie op “NEW EVENT: Black & White PUMA open

  1. Hallo,

    ik ben een groot PUMA fan inzake golf. Waar en wanneer is de black&white collectie te koop?

    Alvast bedankt voor uw reactie.

    Johan Janssen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s