NEW KARLIJN IN THE CITY – Part II

KarlijnAmsterdam – Met de cliffhanger van afgelopen dinsdag gaan we verder: De heren voor de Garage in het donker op straat.

Hoe zit het nou precies met Rob en Erwin, lellebellend voor de Garage? Wat doet gastheer Erwin überhaupt op straat? Hij hoort binnen met de gasten te praten en in de gaten te houden of iedereen wel genoeg champagne drinkt… Ik neem de zaken met Rob door, die weet mij te vertellen dat ze ook bij Joop B. aan bezuinigingen doen, ondanks alle flessen bubbels die er op een avond doorheen gejast worden. Als het erop aankomt worden de jongens van de valet-parking er dus als eerste uit geknikkerd. Treurig maar waar. Met enige gene loopt tafelheer Erwin nu zelf meerdere keren per avond een blokje om, om met liefde de Hummer, Maserati of Porsche van zijn beschaafde gasten voor te rijden. Met een afzakker op het terras van Gespot sluiten we de avond af.

Wat spoken Rob en Erwin uit op dit ongure tijdstip?

Wat spoken Rob en Erwin uit op dit ongure tijdstip?

De zaterdagavond breng ik wederom door in Bergen met vriendin A.. Dit keer vanwege een ‘fabulous 40 party’ van Sabine. Sabine leerde ik anderhalf jaar geleden kennen tijdens een interview voor Grazia over mijn lege, maar ondertussen eigenlijk, goedgevulde en intrigerende bestaan als ‘partygirl’. Zij was degene die de prangende vragen aan mij durfde te stellen die elke Grazia-lezerers altijd al heeft willen weten. Leuk detail is dat ik ook vriendin A. als styliste heb leren kennen via dit artikel. Zij wist mij in de meest kekke jurkjes te hijsen waarna wij besloten elkaar nooit meer los te laten. Alles kwam via Sabine bij elkaar in haar prachtig versierde tuin.

Sabine heeft haar grasveld omgetoverd tot discoparadijs uit vervlogen tijden. Op het pad richting discoheaven staan fakkels te branden en lopen A. en ik langs een lichtgevende dansvloer. Hoogtepunt van de avond was een serenade van Sabine’s man A. Hij zong een nummer van Van Dik Hout, genaamd ‘Tot jij mijn liefde voelt’. Samen met zijn band, waarin hij normaal gesproken de gitaar bespeeld, zong hij nu de sterren van de hemel voor zijn vrouw. Romantisch als ik ben heb ik meerdere tissues nodig om deze waterval te ondervangen, zelfs hun zoontje houdt het niet droog. Jemig, als je man dit voor je zingt, dat is echte liefde en het bestaat! Na deze indrukwekkende tranentrekker breng ik wat lucht in de zaak door met twee ware PC-Cowboys (twee heren die een appartement in de beroemdste koopgoot van het land bevolken, de PC Hooftstraat) op de foto te gaan. De Cowboys maken volgende week furore in Grazia als nieuwe ‘it-boys’. Wederom een intrigerend en wetenschappelijk verantwoord artikel van Sabine’s hand.

Met de 2, vanaf volgende week, beroemde PC Cowboys

Met de 2, vanaf volgende week, beroemde PC Cowboys

Vroeger zeiden mijn ouders al tegen mij ‘Kijk uit voor PC-Cowboys, zij kunnen je van je troon verstoten’. En wat blijkt, net als ik even niet oplet wordt mijn plek, samen met die van mijn vrouwelijke it-girl collega’s, keihard ingenomen. De nieuwe it-boys zijn niet meer te stoppen en bewandelen hun weg naar de top onder het pseudoniem PC-Cowboy. Wat gebeurde er vroeger met bad-cowboys? Juist ja, die leefden niet lang meer! Beslis zelf wat je doet als je deze mannen tegen het lijf loopt. Het is kill; of ze pakken je in met hun charmes, een middenweg bestaat niet. Dat laatst overkwam mij, eigenlijk zijn ze namelijk best heel erg aardig.

Ook de date van de PC Cowboys wilde even op de kiek met de mannen, we geven haar geen ongelijk..

Ook de date van de PC Cowboys wilde even op de kiek met de mannen, wij geven haar geen ongelijk..

Volgende week dinsdag verslag van de tassenlancering van Tom Sebastian in samenwerking met Claudio Ferrici en de eerste ervaringen met de jetset in jachthaven van St. Tropez.

Liefs Karlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s