NEW SNEAK PREVIEW: Superstar

SuperstarAmsterdam – De najaarscollectie van modeketen Superstar is nog niet eerder zo veelzijdig geweest! Vrouwelijk, eigenzinnig en romantisch. De inspiratie is gevonden in steden, Engelse buitenverblijven en historie. Dat maakt deze collectie zo veelzijdig. Het eerste thema Kathmandu hangt al vanaf begin juli in de winkels!

Kathmandu: Herinneringen aan Oosterse bazaars zijn de inspiratie voor dit thema. We zien hippie-invloeden en artistiek aandoende elegantie! Dit in combinatie met prints en fancy afwerking. In deze uitgesproken collectie zijn veel all-over prints terug te vinden in voornamelijk vrouwelijke tuniekvormen en jurken. De afwerkingen zijn vaak voorzien van borduur, franjes, kwasten en kralen. Het silhouet is sluik en soepelvallend en het kleurbeeld is kleurrijk.
Superstar
Rock Raven: De inspiratie van dit thema is het androgyne glamour silhouet uit de jaren ’80. Dit silhouet is redelijk aansluitend en stoer. Het kleurbeeld is voornamelijk zwart en grijs met als subtiel accent bronze en offwhite. De versiering gaat vaak gepaard met een mix van materialen; zwarte matte glimmende studs op een zwarte ondergrond. De tops zijn wijd soepelvallend en de bottoms zijn voornamelijk aansluitend.

Balmoral:Geïnspireerd op het Engelse traditionele country buitenleven veroveren grote ruitpatronen, tweeds en klassieke breisels de modewereld! Naast ruiten is er ook zo nu en dan een bloemprint terug te vinden. Truien kunnen een argyle ruit hebben en vestjes en spencers zijn vaak gedessineerd met strepen.
SuperstarBallet Ruche: Korsetten, rokken van nevelachtige tule en perfect aansluitende balletpakjes waren de inspiratie. De materialen voelen zacht aan, zijn comfortabel maar wel heel vrouwelijk. De breisels zijn luchtig ajour en er zijn vestjes met franjes. Het silhouet is geïnspireerd op ballet; frêle vormen, jurkjes met tutu en wijdvallende rokken!
SuperstarUnder Construction gaat over het vormenverhaal, een vrije vertaling van de klassieke pakken. De onverwachte belijningen als gevolg van de draperievorm en asymmetrie maken deze collectie verrassend! Verwerkte materialen in dit thema zijn soepel vallende katoenen, wol, satijn en denim. Een sobere look met ontwerpen waar je niet omheen kunt.
Superstar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s