NEW MODEL CONTEST: Michael Barnaart van Bergen

SachaAmsterdam – Wil jij kans maken om een echte professionele modeshow te lopen tijdens Amsterdam International Fashion Week? Word jij het nieuwe topmodel op de catwalk van MICHAEL BARNAART VAN BERGEN en SACHA?

Schrijf je nu in en wie weet show jij op vrijdag 24 juli de fashionable SACHA BY MICHAEL-shoes voor een select publiek van vooraanstaande stylisten, redacties van modebladen en BN’ers!

Na een voorselectie wordt je per mail uitgenodigd voor de casting in Amsterdam op 13 juli 2009 in het trendy Park Hotel.
Schrijf je in op www.sacha.nl

Extra Michael BvB feitje: Dit jaar bestaat het familiebedrijf Sacha 100 jaar. Dit vieren ze met de collectie die Michael voorSacha heeft ontworpen. Een limited edition die geldt als dé feestcollectie van 2009.

Op 24 juli om 10 uur vindt er in de Sacha winkel in de Leidsestraat een exclusieve modeshow plaats waarbij Michael Barnaart van Bergen zijn collectie met  bijpassende schoenen zal showen. In de winkel zal een select publiek de collectie ontdekken,  maar de winkel zal ook een soort kijkdoos zijn voor iedereen die alvast een glimp wil op vangen van de collectie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s