NEW STORE: Acne Studio

AcneILFN berichtte je al eerder over de opening van de winkel van het hippe Zweedse merk Acne Studio in de 9 straatjes in Amsterdam. Maar zaterdag gaat het toch echt gebeuren! De Acne Studio ligt tegenover de winkel Rika op de Oude Spiegelstraat! Een klein straatje met 2 hippe shops!

Het wordt de eerste winkel in de Benelux. Het ontwerp is van architect Andreas Fornell en moet de sfeer van een studio gaan uitademen! Het Zweedse Acne begon in 1996 als creatief collectief. Een jaar na de lancering van het creatieve collectief, produceerde Acne in 1997 honderd raw denim jeans met rode stiksels die gedistribueerd werden naar vrienden en familie. De jeans waren ongekend populair en al snel kochten verschillende vooraanstaande winkels het de jeans in! Het merk is razend populair, dus het is zeker de moeite waard om de shop eens te gaan bekijken!

Een Reactie op “NEW STORE: Acne Studio

  1. Vanmiddag geweest, geweldige winkel! Hing helaas alleen nog maar pre-collection, maar voor de juiste jeans moet je hier zeker naar toe! Leuk personeel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s