NEW FRAGRENCE: Pioggia Salata Eau de Parfum

Pioggia SalataAmsterdam – Aan het einde van de zomer kan de lucht boven de zee prachtige kleuren en vormen hebben. Je droomt weg en denkt aan je mooiste vakantieherinneringen. Ineens wordt je wakker geschud door een frisse, zoutsmakende regenbui die heerlijk aanvoelt op je huid die nog heet was van de zon.

Een uniek moment dat alle zintuigen raakt en dit moment was de inspiratie voor Pioggia Salata wat letterlijk zoute regen betekent! Pioggia Salata is een ondeugende geur die je omhult met emotie!

Il Profvmo is een prachtig niche parfummerk uit Italië. De Classic Line van Il Profvmo is nu uitgebreid met de nieuweste geur de Pioggia Salata een eau de parfum dat alle zintuigen raakt. In deze nieuwe geur zijn 5 soorten zout verwerkt wat uniek is voor een eau de parfum. Silvana Casoli

Il Profvmo is ontwikkeld door Silvana Casoli, een bekend aromatherapeute, die haar opleiding heeft gevolgd aan de faculteit van natuurwetenschappen van de universiteit van Urbino. Hierna heeft zij jarenlang voor verschillende vermaarde parfumhuizen in Italië gewerkt. Met haar eigen merk en creaties blijft ze zo dicht mogelijk bij de natuur. De Pioggia Salata is een fris en zuiver parfum, de geur begint met zout elementen gevolgd door een prachtig bloeiend boeket. Het eindigt met een geur van palmboom hout in combinatie met eucalyptus in bloei!
De prijzen voor deze nieuwe lijn zijn:
Piogga Salata Edp 100ml: € 119
Pioggia Salata Shower gel 200 ml:€ 34
Pioggia Salata Body lotion 200 ml: € 42
En voor meer verkoop informatie kun je kijken op: www.beautymusthaves.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s