NEW SNEAK PREVIEW: Mango

Mango Amsterdam – Mango komt met een preview over hun nieuwe herst/winter 09 collectie. In 4 stijlen loodst Mango je de winter door! Met leer en oversized breisels beschermt Mango de militaire vrouw deze winter door stoere items en accessoires toe te voegen creëert Mango een sterk silhouet.

Hieronder een overzicht van de verschillende stijlen;
Folklore,
’80 Rock Chicks
’80 Disco Glam
en een avondkleding collectie

Mango Mango Mango heeft ook de folklore trend opgepikt en komt ook in deze collectie met flinke borduursels en stofbewerkingen om de vrouw een etnische touch te geven. We zien veel laagjes en zachte materialen.
Mango Mango Natuurlijk kan de jaren 80 trend niet achterblijven, stoere rock chicks in verwassen denim knallen over de catwalk. Stoere studs verschijnen all over om ons sterke silhouet wat extra power te geven.
Mango Mango We zetten de jaren ’80 trend nog een keer door, hier zien we disco-glam styles met sterke grafische touchs, in een krachtig silhouet.
Mango Mango Maar Mango komt ook met een zeer stijlvolle avondcollectie, met sophisticated sexy silhouetten. Subtiele bewerkingen op simpele items en mooie one-shoulder jurkjes zijn de musthave voor elke vrouw!
Mango Mango

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s