NEW KARLIJN IN THE CITY – From St. Tropez

Karlijn VisserAmsterdam – Na een aantal slopende dagen van voor- bereiding (jurkjes inslaan, bikini’s scoren, epileren, buikspiertraining en oefenen met de Lancaster zelfbruiner) ben ik eindelijk klaar om als Barbiepop in Nice voet aan de grond te zetten. Einddoel van de reis is St. Tropez, waar ik een week lang verblijf in een luxe resort aan zee. Voor US Markets ga ik hier wat filmpjes presenteren over onder andere het leven van Nederlands meest beruchte beursgoeroe Guy Boscart. Guy bezoekt jaarlijks de Cote d’Azur met zijn gezin. Bedoeling is om hem spontaan te overvallen samen met C., mijn cameraman. Zou Guy zich tijdens zijn vier weken beursrust overgeven aan het Franse levensritme of kan hij het niet laten als een bezetene de Dow Jones Index, de AEX en de Nasdaq te volgen?!

Goodbye rain welcome sunshine!

Goodbye rain en ochtend humeur, welcome St. Tropez en happy Karlijn!

Als onschuldig meisje in je eentje ronddartelen tussen de grootste rijkaards der aarde is onverantwoord. Vriendin A. neem ik dus stiekem mee in mijn handtas. Samen staan we sterker en zetten we alle Pakistaanse oliesjeiken op hun nummer. Gisteravond werd deze tactiek meteen in de praktijk gebracht. We gaan met Guy, zijn kinderen en C. de VIP Room in, één van de twee bekendst clubs in St. Tropez naast Les Caves in Hotel Byblos. In Guys trots, zijn Audi Q7 V12, verplaatsen we ons met grove snelheid naar het feestgedruis. Hooggehakt en aangejurkt in een minuscuul lapje stof betreed ik de rode loper. Helaas had meneer de portier zijn dag niet en gunt een ander net zoveel als dat hij zichzelf op dat moment gunde. Alle drie de mannen uit ons gezelschap moesten rechtsomkeer maken in de Q7, om hun T-shirt te verruilen voor een zwarte Lacoste-polo en gepoetste schoenen. De Lacoste-polo blijkt de redding van de avond te zijn. Ineens gaan alle deuren open, kan de portier weer lachen en kijken de meisjes uit St Tropez hun ogen uit naar het bonte gezelschap in zwarte krokodillenpolo dat we aan ons hebben weten te koppelen.

Camareman C. in sexy Lacoste: 'Ik ga nooit meer op vakantie zonder krokopolo in je koffer'

Cameraman C. in sexy Lacoste: 'Ik ga nooit meer op vakantie zonder krokopolo in mijn koffer. Hier kom ik overal mee binnen.'

Na dat het Godswonder met de portier geschiedde opende de hemel zich nog verder en zond Will.i.am naar het hart van de VIP Room. Will is producer, schrijver en MC van de Black Eyed Peas. Het bebrilde multitalent maakt moeilijk contact met zijn publiek, met zijn Apple gelukkig des te meer. Minuten lang tuurt hij naar het beeldscherm terwijl iedereen tegen het plafond zit van enthousiasme. Vreemd. Maar goed dat er niet elke dag een nieuwe Will wordt geboren. Ondanks lichte trekken van contactgestoord gedrag weet hij de muzikale snaar feilloos te raken. Zelfs ik bounce mee op het schuurnummer ‘Boom Boom Pow’ en wordt ondertussen geraakt door de gevoelige tekst, ‘boem boem pauw’.

Wil is totaal gevoelloos, zelfs nadat ik een uurlang met mijn handen in hartvorm voor zijn neus heb gestaan geef ik de moet op.. Een half hart is wat overblijft.

Wil is totaal gevoelloos, zelfs nadat ik een uur lang met mijn handen in hartvorm voor zijn neus heb gestaan geeft hij geen kick. Ik ben er klaar mee, een half hart is wat overblijft.

Wil kan dan wel contact gestoord zijn, maar met mijn cameralens had hij totaal geen moeite

Willy kan dan wel contact gestoord zijn, maar via mijn cameralens was flirten ineens geen probleem.

Nu gaat het erom binnen hoeveel tijd A. en ik een viplounge binnen weten te dringen. Ik zet mijn Bambi-ogen wijd open en trek een pruillip. Binnen enkele seconden pikt een uiterst onaantrekkelijke Israëliër mijn signaal op. Met een schuin oog kijk ik ondertussen naar de buit aan magnum flessen Grey Goose en champagne op hun tafel. Mwah, hier neem ik wel genoegen mee. Na een paar zinnen gewisseld te hebben bereikt het gesprek een diepere laag en vraagt de man (ben zijn naam kwijt en noem hem voor het gemak Thibaut, de naam van een andere gezellige nono met een fles champagne aan z’n mond) ‘Do you want a drink?’. Ik zet een aarzelende blik op en zeg na minuten twijfelen volmondig ‘ja’. Thibaut schenkt een glas wodka tot de rand toe vol. Met verbazing aanschouw ik dit tableaux vivant. Even later zijn A. en ik officieel het vip territorium binnen gedrongen. Een bebaarde engerd (de man met de baard op onderstaande foto) pakt mijn halfvolle glas wodka uit mijn hand en gooit het leeg in de ijsbak. ‘ You need another one’ schreeuwt hij onbeschaafd in mijn oor. Binnen enkele seconden zit mijn glas weer vol en kan ik nog steeds niet bevatten van wat voor proletengedrag ik zojuist getuigen ben geweest. Met goedgevuld glas ter waarde van een kleine meier loop ik trots naar Guy & Co. Ik overhandig het glas wodka met de woorden ‘Kijk, speciaal voor jullie geritseld, kunnen ze best missen! Help ik die witwassers in de wereld ook weer een beetje om van hun geld af te komen!’

Roofdier Thibaut gebruikt zijn Magnum fles Grey Goose als hulpmiddel. 'Sorry ik ben niet onder de indruk, ik drink alleen maar champagne'.

Roofdier Thibaut gebruikt zijn Magnum fles Grey Goose als hulpmiddel. 'Sorry ik ben niet onder de indruk, ik drink alleen maar champagne'.

Wordt uitgebreid vervolgd…

4 Reacties op “NEW KARLIJN IN THE CITY – From St. Tropez

  1. Wat een avontuur weer, inmiddels alle kleuren lacoste polos aangeschaft voor de komende trip naar S. Tropez.

  2. Ik ook… loop de hele dag in Lacoste shirts, in de hoop dat het deuren opent. Super verhaal… meer meer meer!

  3. Hahaha Miriam en Jorrit, jullie zijn knettergek!

  4. Sja hier is dus het geld van Guy zijn abbo’s heengegaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s