NEW FACE: Scarlett Johansson voor Mango

Scarlett MANGO Amsterdam – We meldde je al eerder dat Mango weer een international ster voor haar campagne heeft weten te strikken. Scarlett Johansson zal naast boegbeeld Penelope Cruz schitteren voor het Spaanse merk.  Scarlett zal te zien zijn in de najaarscampagne voor 2009 die eind dit jaar in Nederland zal verschijnen. Voor de fotoshoot reisde de Hollywood ster af naar thuisbasis Los Angelos waar fotograaf Mario Sorrenti haar op de gevoelige plaat vastlegde.

Scarlett laat weten dat ze Mango heeft leren kennen toen ze door Europa reisde en onder de indruk was van haar Mango collega Penelope Cruz. “Alle vrouwen die Mango vertegenwoordigen zijn sexy, vrouwelijk en onafhankelijk. Het is fijn om nu ook tot deze groep te behoren”

Dit seizoen zien we veel eighties invloeden terug in de Mango collectie. Grote schouderpartijen en smalle tailles met strak gesneden broeken, leggings en kokerrokken als belangrijkste items. Met materialen als wol en leer bewerkt met studs, pailetten wordt een luxe najaarslook gecreëerd. Waarbij naast basiskleuren zwart, grijs en blauw  de dierenprint een belangrijke rol speelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s