NEW MANGO: @ V&D Rotterdam

MangoAmsterdam – Mango opende vrijdag een shop-in-shop in V&D Rotterdam. V&D is zeer verheugd dat dit fashionmerk haar intrede in V&D doet. Mango zal ook in V&D Breda (25 juli) en V&D Utrecht (1 augustus) worden geopend.

Bart Denolf, verantwoordelijk voor de expansie van Mango in Nederland: “Mango heeft besloten zijn expansie in Nederland verder voort te zetten met de hulp van één van de meest vooraanstaande warenhuizen in Nederland. We zijn erg enthousiast over deze samenwerking en hebben er veel vertrouwen in, omdat we er in geloven dat dit voor beide partijen grote toegevoegde waarde biedt.”

V&D wint marktaandeel door het rebranden van zijn winkels en vernieuwen van haar collectie. Onderdeel van deze vernieuwing is het toevoegen van top A-merken en versterken van haar eigen private brands. “Onze klanten waarderen deze nieuwe ‘look & feel’ enorm, die we samen met de belangrijkste spelers in fashion hebben verwezenlijkt”, aldus Mark McKeon, CEO V&D. “Mango is een fantastische toevoeging aan onze nieuwe young-fashion strategie die prima aansluit bij ons eigen young-fashion private brand Yes or No.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s