NEW SPRING CLOSET SALE: Amsterdam

SaleAmsterdam – Puilt je kast uit van de kleding, wil je je mooie kleding niet wegdoen of weggeven? Verkoop je kleding dan tijdens de Spring Closet Sale! De Spring Closet Sale heeft een nieuwe datum namelijk a.s. zondag 26 juli!

Komt het volgende je bekend voor?
– Je ziet tijdens de SALE alleen maar afgeprijsde kledingstukken, koopt iets, komt thuis en denkt dan: ´mmm, in de winkel vond ik ´m veel leuker’. Vervolgens blijft het kledingstuk in je kast hangen en draag je het nooit meer.
–  Je hebt een kledingstuk in je kast hangen waarvan je denkt dat je het OOIT gaat dragen, maar die OOIT komt er nooit meer van.
– Je hebt een tijdje een ongedragen kledingstuk in je kast hangen en het heeft best duur gekost. Om die reden wil je het niet weggeven en blijft het maar in je kast hangen.
– Je bent aangekomen of afgevallen en hoopt ooit nog  je oude gewicht terug te krijgen, zodat je dat ene kledingstuk weer aan kan doen. Die tijd is nog niet aangebroken en het blijft jarenlang in je kast hangen.

Kun je 1 of alle vragen met ´Ja´ beantwoorden, dan ben je bij de Spring Closet Sale aan het juiste adres! Vele vrouwen hebben een overvloed aan schoenen, kleding, tassen en accessoires en weten vaak niet wat ze met al die spullen aan moeten. Natuurlijk kan je wachten tot Koninginnedag 2010 en alles voor € 0,50 cent verkopen of het weggeven.
Maak wat ruimte aan een vriendin, maar dat is toch hartstikke zonde? in je kast en verkoop je kleding tijdens de Spring Closet Sale! Verdien wat aan het verkopen van je kleding waar je ook iets voor hebt uitgegeven. Daarnaast kan je ook weer leuke kledingstukken inslaan bij andere kraampjes.

Kan je je kast echt niet meer dicht doen, dan is het echt tijd om een kraampje huren!! Je kan een kraampje huren door een mailtje te sturen naar steffie1979@hotmail.com

Datum: zondag 26 juli 2009
Tijd: 12:00 – 18:00
Locatie: Mirrorcentre, Ter Gouwstraat 3 Amsterdam (vlakbij het Muiderpoort station

Voor meer informatie kan je mailen naar Stefania de Lisle: steffie1979@hotmail.com of bellen naar
06-48830330

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s