NEW RESTYLING: Nike Air Max 1

NikeAmsterdam – Nalden duikt in geschiedenis van de Nike Air Max. Zoals velen van ons zich nog wel kunnen herinneren bracht de komst van Air Max 1 in 1987 een ware revolutie teweeg. De schoen was oorspronkelijk bedoeld voor hardlopers, maar het vernieuwende kleurgebruik en de zichtbare Air in de zool veroverden de harten van een veel groter publiek. De introductie van de Air Max 1 betekende het begin van Nike als lifestyle merk.

Nu, 22 jaar later, komt Nike met een heruitgave van het klassieke ontwerp: de Air Maxim 1.
Neerlands bekendste lifestyle blogger Nalden maakt tijdens de introductie van deze schoenen de IAM1 journey. Hierbij gaat hij in een tocht door Nederland en de rest van Europa op zoek naar verhalen over de Air Max 1.
NikeNalden duikt op zijn blog in de rijke geschiedenis van de Air Max 1.
De IAM1 journey begint in 1987 toen ontwerper Tinker Hatfield de Air Max 1 ontwikkelde voor Nike. Tijdens zijn reis heeft hij ontmoetingen met bekende en minder bekende mensen die een passie voor de iconische schoen hebben.
Voor zijn verslag gaat Nalden op bezoek bij verschillende mensen in het hoofdkantoor van Nike in Beaverton. Daarnaast kreeg Nalden de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen in Nike’s innovation kitchen. Zijn ervaringen zijn te lezen op www.nalden.net en te zien op vimeo.com

(Juliet Oosterom)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s