NEW SMART: Ilja Visser ontwerpt Smart x Valizz

Smart x Valizz by Ilja VisserAmsterdam – Donderdag is de Smart x Valizz by Ilja Visser gelanceerd in haar favoriete hotel; The College Hotel te Amsterdam! Deze auto is het laatste ontwerp uit de koker van autofabrikant Smart. Het chocoladebruine ontwerp zal in de gelimiteerde oplage van slechts 8 Smarts onder de naam “limited of 8 pieces” geproduceerd worden. Smart haakt hiermee in op basisconcept van VALIZZ by Ilja Visser, het jongste label in de ILJA VISSER GROUP.
Smart x Valizz by Ilja VisserVALIZZ by Ilja Visser richt zich op de kosmopolitische vrouw op reis, die lichtgewicht reist en slim combineert. De 8 pieces die deze vrouw in haar VALIZZ koffer meeneemt, kan ze in haar Smart x Valizz prima kwijt. De Smart x Valizz is namelijk standaard uitgerust met de ronde koffer die beeldbepalend is voor VALIZZ by Ilja Visser en we ook terug zagen op de catwalk.
Smart x Valizz by Ilja VisserDit najaar bestaat de VALIZZ Limited Edition 8 pieces collectie uit een mooie poncho in merino wol, vesten uitgevoerd in cashmere, zijden rokken en bloesjes en een comfortabele katoenen broek. Vanaf september verkrijgbaar en speciaal gemaakt met het oog op comfortabel reizen. Met de Smart x Valizz, natuurlijk!
Smart x Valizz by Ilja Visser
Smart staat voor toonaangevend design en samenwerkingen met ontwerpers. Ontwerpster Ilja Visser (31) heeft sinds haar eerste collectie in 2004 razendsnel carrière gemaakt in de modewereld. De samenwerking tussen Ilja Visser en Smart is een kroon op haar werk en hiermee zet ze een eerste stap in de richting van haar uiteindelijk doel; met het conceptuele label een eigenwijs ‘totaal concept’ neerzetten. We kunnen nog veel van haar verwachten!
Smart x Valizz by Ilja VisserIlja Visser is een groot fan van chocolade èn rijdt graag Smart. Het is dan ook geen verassing dat de Smart x Valizz is uitgevoerd in de kleur chocoladebruin. Rondrijdend in het prototype van “haar” Smart beleeft Ilja de dubbele sensatie van haar ideale Amsterdamse vervoermiddel in de vorm van een klein chocolaatje.

De Smart is niet alleen qua design, luxe en comfort een voorhoede auto. Hij is voor 100% gebouwd uit recyclebare materialen en heeft een lage CO2 uitstoot. Dit betekent: geen BPM, en het laagste bijtellingpercentage van 14%. Door de ingebouwde tridion-veiligheidskooi biedt de Smart ook extra veiligheid. Met zijn kleine, compacte bouw is het de ideale auto voor mensen die wonen of werken in de drukke stad. De Smart x Valizz is vanaf het najaar te koop bij de Smart dealer.

Een Reactie op “NEW SMART: Ilja Visser ontwerpt Smart x Valizz

  1. Mijn broertje vindt hem te gek!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s