NEW AIFW SHOW: Ontfront

ONTFRONTAmsterdam – vandaag presenteerde het mannenlabel ILFN TV – Ontfront zijn vierde collectie, genaamd ‘Tonight is the Knight’. Duistere tijden mogen herleven, er is licht aan de horizon. Met een unieke kijk op herenmode, mooie stoffen en een fris palet, zet OntFront een subtiele collectie neer die klaar is voor de toekomst. Misschien niet altijd te paard maar bepantserd met een garderobe vol draagbare en stoere items, neemt de moderne ridder zijn positie in.

In zestig delen vertelt OntFront deze zomer een ridderlegende, van T-shirts tot blazers, en jeans tot overhemden. ‘Tonight is the Knight’ is een eigentijdse collectie, geïnspireerd door de Middeleeuwse krijgsmannen te paard, ruig maar ook adellijk’ aldus head designer Liza Koifman. Juist deze combinatie van stoer en verfijnd is terug te vinden in de rijke collectie waarvoor het paard, als onmisbare metgezel van de cavalerist, symbool staat.

De collectie ‘Tonight is the Knight’ bevat blazers, pantalons, overhemden, jeans, vesten, T-shirts en zomerjassen. De collectie is uitgevoerd in luxueuze Italiaanse stoffen met kalfslederen details. Met een palet van off-white, cognac, zilver, lichtgrijs en rode details verleent OntFront de ridderslag aan die mannen die op zoek zijn naar subtiel progressieve kleding.

OntFront maakt herenkleding op ambachtelijke wijze maar vanuit een rebelse visie van de straat. Het mannenlabel zoekt naar meer variatie in de herenmode en beweegt zich daar waar herenkleding te casual of juist te formeel is. OntFront is in 2007 in het leven geroepen door het koppel Liza Koifman (head designer) en Tomas Overtoom (creative director). Met een passie voor design en vernieuwing richten deze twee zich op de blinde vlekken in de herenmode.

OntFront werkte voor de modeshow samen met een hoogwaardige selectie van professionals uit de Nederlandse mode-industrie: Amsterdam International Fashion Week, House of Orange (make up), View Agency (hair), Ulla Models (modellen), Tony Jones Model Management (modellen), De Boekers (modellen), Name Models (modellen), Titus Brein (fotografie), Begeer&Blaak (PR), Blablabla Lifestyle Agency (sales),  Redken, Maybelline, K-Swiss, MRKMLN group (show direction), Meubel Stukken (music), ID&T Sensation, Brightex Industries, Dewi Pechler (music), XL Service en Nuzyn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s