NEW AIFW SHOW: SuperTrash by Marleen

STAmsterdam – Eerlijk gezegd ging ik met iets minder enthousiasme naar de ILFN TV – SuperTrash show toe. Begrijp me niet verkeerd ik vind het een leuk merk, maar tijdens fashion week zie ik liever wat de Nederlandse, minder commerciële, ontwerpers weer hebben bedacht qua nieuwe vormen en creaties.

MAAR WAT EEN SHOW! SuperTrash is een merk dat zijn oorsprong vindt in LA en we kennen allemaal dat kleurige bling stijltje. Check de meisjes in de Hills en Samantha in Sex and the City the movie. Dit was ook wel te zien aan het publiek wat de show kwam bekijken. Na veel geroezemoes over de laatste vrij plaatsen front row, kwam vanuit het niets, met veel bombarie ineens niemand minder dan Janice Dickinson de catwalk op! Ze was onder begeleiding van onze eigen Gordon en ik zag volgens mij de PC Cowboys ook eromheen zwermen. Ja dit was natuurlijk een goede klapper en de show was nog niet eens begonnen en de sfeer zat er al aardig in.

De show begon en het publiek zat al aardig mee te deinen op de muziek toen de prachtige Sylvia Geersen (werd ooit tweede bij HNTM) de show opende. Mensen applaudisseerde duidelijk voor haar en Sylvia kon haar gezicht even niet in de plooi houden. De collectie was natuurlijk echt SuperTrash. Veel mini en nog eens mini, lekker strak rond het lijf en een diepe decolleté. Maar ik zag ook een aantal hele fijne zwierige zomerjurkjes en tops van mooie zijdes, goed zittende jasjes en schattige ruches.

© Peter Stigter

© Peter Stigter

© Peter Stigter

© Peter Stigter

Het kleurenpallet was een combinatie van bruin, lever beige en crème met zachte kleurtjes als roze en blauw. De collectie zou ik betitelen als een soort romantisch schattig meets stout.  Net toen ik dacht wat zit er door de muziek een heerlijke saxofoon sound heen, zag ik tot mijn verbazing pas dat er een saxofonist, Mr. Saxy S., live door de muziek heen stond te spelen. Weer een extra puntje voor de show. Tijdens de finale klapten het publiek heel hard en enthousiast met de muziek mee. Het was een gezellig sfeertje, maarre wat deden in godsnaam die koffieapparaten aan de armen van sommige modellen? Dat was duidelijk een sponsor ding. Eigenaresse Olacay heeft voor de nieuwe Senseo Quadrante een tas ontworpen. En als je in Nederland tijdens de actieperiode een koffieapparaat aanschaft krijg je een Little Black Dress van Supertrash cadeau! Wij zeggen naar de winkel!!
www.supertrash.eu

Marleen Mathijssen

De ILFN flyer en de ILFN Heart Bracelets zaten in de Goodiebag van De SuperTrash show! We hebben een paar Bn’rs gespot met de Flyer!

Karlijn Visser

Goodie Bag Girl Karlijn Visser

Kim Feenstra

Top Model Kim Feenstra

Gordon

De 'date' van Janice, Gordon

Veronica presentatrice Lauren

Veronica presentatrice Lauren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s