NEW FASHION SHOW: EAH!

EAH!Amsterdam – Tijdens het AIFW Downtown event showde ook Eva Anna Hekking haar nieuwe EAH! collectie. Een pret a porter collectie met als thema ‘Hollow & Whole’. The hole staat voor leven en toekomst. Het meest elementaire. ‘Rond’ kwam duidelijk terug in grote ronde pofmouwen van de Mickey Mouse dresses en jurkjes en kleding met ‘gaten’ en sieraden. Het was een speelse collectie die en mix was van zowel draagbaar als niet draagbaar en met als bijzonderheid de Michael Jackson’s special edition collection die Eva creëerde als eerbetoon voor haar grote jeugdinspirator. De echte Jackson jasjes en schouders waren helemaal Michael, erg disco en 80’s. Onze favorieten waren de mooie grote sieraden en de tassen. Deze laatste waren de eerste creaties uit Eva’s nieuwe haute couturelabel ‘Elisabeth Victoria Antoinette Hekking’ die tijdens de show werd gelanceerd.
EAH!
EAH!
EAH!
EAH!
EAH!
Jeroen Snijders photography

EAH!

EAH!
EAH!
EAH!

2 Reacties op “NEW FASHION SHOW: EAH!

  1. een superbe fashionshow !
    De elementen water, lucht, vuur en aarde waren enorm aanwezig met THE HOLE als icoon !
    Materialen en prints verfrissend nieuw ! En spijkerstof een nieuwe rol te laten spelen in de schitterende gelaserende jurken is een durf !
    Kettingen en tassen wederom prachtig met de uitstraling van leeftijdloos en kunnen voor zowel man als vrouw ! Compliment zoals JP Gaultier ook altijd kon verrassen !

  2. heb net bovenstaand verzonden !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s