NEW AIFW SHOW: Madé

Madé © Peter StigterAmsterdam – Afgelopen vrijdag toonde het Rotterdamse label ILFN TV -Madé voor het eerst haar collectie tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Tijdens de stijlvolle salonshow nam ontwerpster Miriam Flores haar fans ‘back to her roots’; de Braziliaanse stranden van Ipanema.

De Braziliaans-Rotterdamse ontwerpster presenteert een stijlvolle, laid back en ongecompliceerde look. De collectie is geïnspireerd op de ‘The Girls from Ipanema’ en de kleurrijke, natuurlijke schoonheid van deze flirty beach buurt in Rio de Janeiro. Een explosie van kleuren, natuurlijke contrasten en luchtige looks.

Madé © Peter Stigter

Madé © Peter Stigter

Madé © Peter Stigter

Madé © Peter Stigter

De Braziliaanse buurt dankt zijn bekendheid aan de ‘Bossa Nova sound’, een muzikale ode via het nummer ‘Girl From Ipanema’. De kleurrijke ‘home town girls’ die in het nummer bezongen worden, zorgen voor een spannend contrast met de natuurlijke, rustige schoonheid van deze bijzondere wijk bij het strand van Rio de Janeiro. Een bont maar harmonieus geheel van soft tones, snoepkleuren, zomerse looks, cultuur en natuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s