NEW BEAUTY REPORT: Met Lancaster naar St. Tropez

Lancaster St. Tropez – Van een zomer in Nederland alleen kan een mens het psychisch en in de tanning niet hebben. Toch ontbrak het me aan tijd en wilde ik voor de dag komen alsof er weken van wentelen op het strand aan vooraf zijn gegaan. Ik haal de Instant Glow Bronze gel van Lancaster in huis. Dit product gaat ervoor zorgen dat mijn gezicht binnen nu en een paar uur een tropisch aangezicht krijgen. Uit ervaring blijkt dat ik een enorme kluns met self-tanning producten ben. Aan die bevolkingsgroep is gedacht: Lancaster heeft het smeersel een kleurtje gegeven zodat ik precies kan zien waar ik gebleven ben.

Dit werkt! Na drie dagen krijg ik opmerkingen van buitenaf wegens mijn gezonde teint. De rest van mijn lichaam insmeren met self-tanning milk, water, spray of gel wordt met te gek. Ik pak (ondanks tijdgebrek want een bruine kleur is belangrijk) het vliegtuig richting Cote d’Azur om een week lang aan een natuurlijke kleur te werken. Mijn koffer vertikte het op slot te gaan. De hoeveelheid jurkje, hakken, zonnebrillen, leesvoer en make-up kon het ding niet aan. Ik gooi een aparte, knalroze Victoria’s Secret beautycase op de bagageband erbij. Die raken ze vast niet kwijt. Het roze gevaarte is afgeladen met beauty- en sun-proof smeersels van Lancaster. Niet voor niets zijn zij marktleider in zonneproducten.

LancasterBij het voelen van de eerste zonnestralen pak ik als een bezetene mijn Ultra Shooting Protection SPF50 erbij. Verbranden is in deze tijd niet meer nodig. Overal is wel een crème met factor verkrijgbaar en verbranden is het slechtste wat je voor je huid kunt doen. De lotion trekt snel in en blijft niet als een plakkerige deken uren op je huid liggen. Factor 50 moet ervoor zorgen dat mijn koninklijke witte melkflessenhuidje zeer langzaam verkleurt. Dit om te voorkomen dat ik een willekeurig slachtoffer na een paar uur moet inschakelen een paraplu boven mijn hoofd te houden.
Lancaster spf 50De eerste avond bedenk ik me dat mijn benen te wit zijn en best een extra boost kleur kunnen gebruiken. Ik vis de redder in nood uit mijn beautycase, Shimmering Bronze Creamy gel for Legs. Lancaster heeft een prachtige lotion ontwikkelt met minuscule glittertjes. Je benen glanzen en zijn in één keer St. Tropez proof. Hier zal elke rijkaard in de haven met jachten van ver boven de twintig miljoen zijn nek voor omdraaien. Van alles wat glimt en glanst denkt de gemiddelde ekster in het mondaine St. Tropez dat het van hem is, helaas, mijn benen zijn niet te koop. De Lancaster Shimmering gel wel! www.lancaster-beauty.com

Liefs Karlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s