NEW MAIL&WIN: Björn Borg met Doutzen Kroes

Amsterdam – Op 30 juli 2009 zal het Zweedse merk Björn Borg haar SS 2010 collecties showen op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam, in de rauwe setting van de Westerunie. Thema van het event is ‘Spread the Spirit.

‘Spread the Spirit’ is Björn Borgs antwoord op alle hedendaagse negativisme door middel van KLEUR, KLEUR en nog eens KLEUR.

Topmodel Doutzen Kroes zal net als vorig jaar op een bij Björn Borg passende kenmerkende spectaculaire wijze haar opwachting maken. In de show zal de Spring Summer 2010 Underwear, Mens- and Womenswear, Footwear en Bags collectie worden getoond.

Wil je kans maken hierbij aanwezig zijn plaats dan je leukste ‘Spread the Spirit’ Björn Borg foto op de bborg.hyves.nl of via www.swedishexports.bjornborg.com

Vanuit het beheer van de hyve en hoofdkantoor Björn Borg wordt de winnaar van de 2 tickets uiterlijk 29 juli bekend gemaakt.

Een Reactie op “NEW MAIL&WIN: Björn Borg met Doutzen Kroes

  1. hi,’t lijkt me leuk aanwezig te zijn op 29/7 bij die show van bjornborg/doutzen kroes.heb o.m. in ’t Hilton R’dam geexposeerd ivm Tennis-expositie in 1994!(Wel amateur!)met tennistekeningen.Ik heb 1 interessante tekening van bjornborg.Verder heb ik tennis geleerd uit”Tennistips van bjornBorg”en met resultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s