NEW BRAND FACTS: Huit

Huit Amsterdam – Avant-gardistisch van nature, innoveert en verrast Huit en laat het merk keer op keer zien hoe ze verschillen van andere lingerie merken! Huit houdt de aandacht scherp voor alle momenten van een vrouwen leven, het beschermt haar gevoeligheden en verantwoordelijkheden. Versterkt door deze missie heeft Huit haar eerste organische katoen collectie gemaakt. Voor comfort en respect voor vrouwen lichamen op de aarde, want Huit is biotiful!
Huit
Een andere nieuwe lijn van Huit is de Chrono Line. Deze lijn bestaat uit innovatieve zwemkleding, een lijn die glamour combineert met concurrerende sport technologie voor een revolutionair zwemgevoel!
De Chrono lijn komt met 3 modellen : een badpak, een gestructureerde triangel bikini en een verstelbare bikini, in 3 verschillende kleuren!
Huit SNEAK PREVIEW voor winter/herst 09: Huit is geïnspireerd door het oude Russische ballet en turn-of-the-century circussen. Een extravagante collectie met uitdrukkelijke details en materiaalkeuzes! We zien veel contrasterende kleuren en transparante ontwerpen waardoor Huit een toverachtige collectie creëert!

http://www.huit.com

Huit

Huit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s