NEW BALENCIAGA FACE: Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg and Nicolas GhesquiereAmsterdam – Charlotte Gainsbourg, de Franse actrice en zangeres wordt het model van de nieuwe Balenciaga geur. Coty Prestige, een divisie van Coty Inc., en het Huis Balenciaga kondigden vandaag aan dat ze een overeenkomst gesloten hebben met de Franse actrice en zangeres Charlotte Gainsbourg om model te staan voor hun nieuwe geur.

Charlotte Gainsbourg is een talentvolle actrice die onlangs nog op het Cannes Film Festival de prijs voor beste actrice ontving voor haar hoofdrol in de film ‘Antichrist’ van Lars van Thrier. Charlotte is de dochter van Jane Birkin, de beroemde Engelse actrice en zangeres, en Serge Gainsbourg, een befaamde Franse zanger en songwriter. Als zangeres heeft Charlotte Gainsbourgh twee albums gemaakt en ze werkt op dit moment aan haar derde studio album.

‘Mijn vriendschap met Nicolas Gjesquière, een band die bestaat uit wederzijdse bewondering en verbondenheid, is over de laatste jaren zo sterk gegroeid dat ik in het geheim natuurlijk hoopte om het model te worden van Nicolas’ eerste parfum voor Balenciaga. Ik ben superblij met deze nieuwe stap in onze samenwerking en vandaag heb ik het gevoel gekregen dat het Huis Balenciaga een tweede thuis is geworden’, vertelde Charlotte Gainsbourg, die de muze en het model van de Balenciaga Fashion Fall 2008 advertentiecampagne was.

Nicolas Ghesquière, Creatieve Director van Balenciaga, verklaarde: ‘Het is heel belangrijk voor mij dat Charlotte Gainsbourg het gezicht wordt van mijn eerste Balenciaga geur. Haar unieke gevoel voor stijl, haar gracieuze en krachtige talent zijn altijd een inspiratie voor mij. Deze productieve en lang bestaande relatie die Charlotte met mij en het Huis Balenciaga heeft, geeft een extra betekenis aan dit project”.

Catherine Walsh, Senior Vice President Marketing American Licenses Coty Prestige vertelde “Charlotte Gainsbourg vertegenwoordigt, naast haar nauwe samenwerking en vriendschap met Nicolas Ghesquière, echt de unieke Parijse chic van deze nieuwe geur”. Miss Gainsbourg zal wereldwijd het model zijn voor de nieuwe Balenciaga geur, die in februari 2010 wereldwijd gelanceerd wordt.

We houden je op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s