NEW TALENT @ MODEFABRIEK: Fashion Solution

Mode FabriekAmsterdam – Jong talent wordt met open armen ontvangen door de modewereld! Op 26 en 27 juli was het zover!! Fashion Solution gaf talentvolle ontwerpers de mogelijkheid zich te presenteren op de modefabriek in de Amsterdam RAI.

Na een aantal seizoenen succesvol meerdere ontwerpers ondersteund te hebben geeft Fashion Solution wederom 5 ontwerpers de kans naamsbekendheid te verkrijgen op de modefabriek. Dit seizoen waren de gelukkigen; Haruco-Vert, Hester Vlamings, Keecie, Jessica Joyce en Nadine Kieft. Zij hebben alles uit de kast gehaald om zich aan de modewereld te introduceren.

De talenten hebben veel nieuwe contacten gelegd en een aantal hebben zelfs orders geschreven, fantastisch! Fashion Solution hoopt in de toekomst voor nog veel talenten een steuntje in de rug te kunnen zijn.

Fashion Solution is een zelfstandig en landelijk opererend werving- en selectiebureau in de fashion- en lifestylebranche. Het bureau, opgericht in 1998 door Francina van den Berg, werkt voor diverse nationale- en internationale ondernemingen. Ze hebben de afgelopen jaren honderden mensen succesvol aan een nieuwe uitdaging geholpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s