NEW MAIL&WIN: Janice Powered by Cafe Moda

JaniceAmsterdam – Het regent fashionshows in modeland! De nieuwe show van Janice, bekend van onder andere ‘Project Catwalk’ en het TMF fashionprogramma ‘Kijk dit nou’, is powered by Cafe Moda. Wil jij er op 24 augustus a.s. in Amsterdam bij zijn en tussen mode minnend Nederland zitten om aan het einde van de avond naar huis gaan met een goed gevulde goodiebag? Stuur dan nu een email naar win@cafemoda.nl waarin je ons vertelt waarom juist jij en je beste vriend of vriendin hier bij moeten zijn. Cafe Moda geeft eenmaal twee kaarten weg

5 Reacties op “NEW MAIL&WIN: Janice Powered by Cafe Moda

 1. Hoi allemaal!
  Het lijkt me ontzettend tof om een keer bij zo een event erbij te mogen zijn.Ik woon pas sinds een half jaar in nederland en dit lijkt me een leuke kans om Nederland een keer heel anders kennen te leren.Zo please…

 2. Zou dit graag winnen , maar woon spijtig genoeg te ver. Dus deze winactie is niet aan mij besteed :)

 3. zou dit ook super vinden om te winnen, maar net als Nadia woon ik te ver…Hoop dat degene die het wint er van geniet en ons laat weten hoe het was!

 4. Nou dat lijkt me fantastisch om met niets tekomen en weg tegaan met een goed gevulde goody bag.Dat lijkt me wel wat ik kan wel wat gebruiken in deze dure tijd.

 5. Wow!!!!

  Fashionshows! Geweldig als je deze kans krijgt. Ik zou het niet willen missen ook leuk om het allemaal eens van dichtbij mee te mogen maken.! En dan krijg je er ook nog een goodiebag bij Coooool!

  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s