NEW SNEAK PREVIEW: YXN

Luisa Spagnoli YXNAmsterdam – Jij bent authentiek, zelfbewust, hebt je eigen stijl, voelt je jong en staat midden in het leven met een passie die niet te doven is. Jij weet precies wat je wilt, doet alles op jouw eigen unieke wijze en hebt oog voor details en stijl. De wereld staat voor je open! Herkenbaar? Dan ben jij een echte YXN-vrouw! Het jonge, toonaangevende Nederlandse fashionlabel YXN zal ook aankomende winter weer menig vrouwenhart sneller doen kloppen met haar stijlvolle, modieuze en – zeker niet onbelangrijk – duurzame collectie die één en al luxe en comfort uitstraalt.

De herfst/winter 2009-2010 collectie is wederom een eigentijdse, unieke collectie waar YXN voor staat; supervrouwelijk maar wél met een krachtige uitstraling. De fashionable items zijn stuk voor stuk expressief, kleurrijk, modieus en stoer zonder uit het oog te verliezen dat ze wel makkelijk draagbaar moeten zijn.

Op stap met je lief of vriendinnen, aan het werk of gewoon lekker relaxt thuis maar er natuurlijk wel goed uitzien; dat komt allemaal terug in de herfst/winter 2009-2010 collectie van YXN. Een collectie waarmee je lekker op je gemak voelt als je thuis op de bank zit nippend aan een glas wijn en je favoriete magazine of een boek leest, maar ook een collectie waarmee je laat zien dat je er bent en dat je een actief en sociaal leven leidt. Helemaal de vrouw anno 2010.

www.yxncollections.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s