NEW EVENT: Salzburger festival

Dita von TeeseAmsterdam – Het bijzondere Salzburger festival, een internationaal cultureel evenement in Oostenrijk, is weer van start gegaan. Van 25 juli tot 30 augustus 2009 worden diverse theater- en muziekstukken opgevoerd voor een groot internationaal publiek. Het luxury lifestyle merk Montblanc zet zich graag in voor deze bijzondere uitingen van cultuur.

Jaarlijks vindt tijdens het Salzburger Festival het Young Directors Project plaats, volledig gesponsord door Montblanc. Dit is een spannende wedstrijd voor jonge, internationale theaterregisseurs en hun gezelschappen. Het doel van het project is om jonge artiesten, waarvan het werk al als veelzeggend voor de toekomst van theater wordt beschouwd, een kans te geven zich te presenteren aan een wijd publiek.
Dita von Teese
Ambassadrice van Montblanc Dita von Teese was ook aanwezig in Salzburg om deze theatercompetitie bij te wonen. Hierbij zijn een aantal exclusieve foto’s gemaakt van Dita von Teese in een klassieke Salzburger look. Dita von Teese draagt bij haar kostuum de ketting met diamanten uit de Montblanc Star Collection.
Dita von Teese

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s