NEW SAFE TANNING: ModelCo

MODELco tanning collectionAmsterdam – Het Internationale Agentschap voor Kankeronderzoek (IARC) heeft via wetenschappelijke onderzoeken overtuigend aangetoond dat er verband is tussen zonnebanken en huidkanker. In diverse media wereldwijd is de berichtgeving overgenomen dat zonnebanken de kans op huidkanker met 75% vergroot. Na deze berichtgeving zullen veel mensen besluiten geen gebruik meer te maken van de zonnebank en een alternatief gaan zoeken voor het krijgen van een bruine teint.

In Australië zijn mensen al veel langer bezig met een alternatief voor een bruine teint omdat de zon daar vele malen sterker en schadelijker is. Het Australische merk MODELco is het eerste merk geweest dat een airbrush product voor thuisgebruik op de markt heeft gebracht, de MODELco TAN Airbrush in a Can. Veilig bruin zonder zon! Marlous Volkers van MODELco: “In Nederland is echt een opmars te zien in de verkoop van tanning producten. Er zijn veel nieuwe innovatieve tanning producten bijgekomen die makkelijk zijn in gebruik. De perfecte teint komt steeds vaker uit een flesje en met de juiste producten breng je de teint gewoon thuis aan”.

MODELco heeft een breed assortiment aan revolutionaire tanning producten. Kenmerkend voor de producten is dat ze allen makkelijk aan te brengen zijn. Je creëert met MODELco het hele jaar door een mooie veilige teint. In Nederland is het tanning merk verkrijgbaar bij de filialen van ICI Paris XL en via www.modelcostore.com. Op deze site is veel informatie te vinden over de verschillende tanning producten en het juiste gebruik van de producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s