NEW MAIL&WIN: Made by Goodie Bag Girl

goodie bag girlAmsterdam – Bij het aanbreken van een nieuwe week, hoort natuurlijk een nieuwe goodiebag. Heb je het ultieme zomergevoel nog net niet te pakken in het wisselvallige Nederland? De Goodiebag Girl helpt! Doe nu mee en win deze tas die ervoor zorgt dat je binnen no-time de kriebels krijgt en je spullen pakt richting een exotisch oord.

Mail jou ‘zomermoment in de regen’ naar winactie@ilovefashionnews.com en misschien zorgt de Goodiebag Girl ervoor dat je geen zonnebankje meer nodig hebt.

De buit:Goodie Bag Girl– ESCADA Ocean Lounge t.w.v € 64,00: Wanneer de zon ondergaat waan je je je in broeierige sferen met de tropische fruitextracten en gepassioneerde bloemen uit het flesje van ESCADA.

– Miranda M bikini: Zit jij in de stress omdat je nog steeds geen passende bikini hebt gevonden voor de zomer? En dat terwijl de hoge graden je naar het hoofd stijgen? Geen nood! De Goodie Bag Girl heeft dit exemplaar van Mirande M die jij kunt winnen!

– Dr. Hauschka Travelkit t.w.v € 26,95: Deze limited edition verzorgingsset van Dr. Hauschka bestaat uit zeven miniaturen die als eerste levensbehoefte gelden, van een vrouw zonder volgestouwde badkamerkast in de buurt: Gezichtslotion, rozencrème light, handcrème, lippenverzorgingsstift, oogcréme, reinigingsmelk en rozemarijn lotion.

– Chandon Rosé t.w.v. € 19,99: Afgelopen donderdag gelanceerd en vandaag al op ILFN! Moët Hennesy haalde voor de zomermaanden een heerlijke sparkling wine vanuit Australië naar hier. Geniet ervan met vriendinnen tijdens een lange na-tafel-sessie waar nooit een eind aan lijkt te komen.

www.goodiebaggirl.nl

Deze actie loopt van 03 augustus 2009 tot 10 augustus 2009

5 Reacties op “NEW MAIL&WIN: Made by Goodie Bag Girl

  1. & weeral een pracht van een goodiebag. Ik blijf meedoen omdat het altijd zo’n leuke dingen zijn dat erin zitten zeg! Zalig gewoon. <3

  2. Ooit moet het toch lukken, deze keer weer een hele mooie!!

  3. hoop nu dat ik ook een keertje win….

  4. Ik hoop dat deze Goodiebag Girl mijn zonnetje in huis zal worden dit omdat ik niet in de zon kan i.v.m. zwangerschaps pigment vlekken…

    Happy happy joy joy

  5. Goodiebag from heaven !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s