NEW WEBSHOP TIP: Koterkado

KoterkadoAltijd al met een origineel kado op een baby shower, of kinderfeestje willen verschijnen, maar toch steeds eindigen met dezelfde standaard gifts. Dan hebben wij de oplossing voor je!

Op Koterkado.nl kun je namelijk de meest originele en persoonlijke kado’s vinden! Koterkado is als sinds maart 2005 online, het is een webwinkel voor persoonlijke baby 0-2, peuter 2-4, kleuter 4-6 en kids 6-10 kado’s.  Wat deze webwinkel uniek maakt, is dat je de kado’s persoonlijk en origineel kunt laten maken door de naam of foto van de desbetreffende koter op het kado te laten bedrukken. Ook kun je zelf selecteren welke kleur ,lettertype de bedrukking en het item moeten hebben.

Er is zelfs al een peuter met gespot in zwembroek met daarop het 06-nummer van zijn moeder! Mocht je kindje er plots vandoor zijn gegaan op het strand terwijl jij even je ogen dicht deed, zorg er dan voor dat je mobiel bereikbaar bent zodat de vinder jou kotertje weer veilig terug kan brengen. Hip, origineel en bovenal ontsnappingsproef! www.koterkado.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s