NEW BEAUTY REPORT: Met Lancaster naar St. Tropez – II

LancasterAmsterdam – Volgende dag beland ik op het Pampelonne strand in de baai van St Tropez , wat bekend staat als mooiste strand van Europa. Terecht. Met een azuurblauwe zee en meterslang zandstrand is dit een plek die bij iedereen tot de verbeelding spreekt. De enorme jachten kleuren de horizon en aan decadente strandtenten geen gebrek. Bij Nikki Beach worden de gasten tijdens een bescheiden broodje voor de lunch verrast met sexy modellen in bikini. Club 55 moet het hebben van een verfrissende neveldouche waar zij hun gasten van stand mee te vriend houden. Een neveldouche kan ik ook gebruiken, niet beseffende dat make-up (ja, ook op het strand moet er gepoederd, gekwast en gesmeerd worden) hier iets minder van gecharmeerd is. Gelukkig heb ik een prachtige poederdoos uit de Lancaster Infinite Bronze Sunlight Makeuplijn bij me. De compact bestaat uit vijf kleuren en is uitgerust met een heerlijke geur. Binnen no-time zit alles weer op z’n plek, weg glim-gezicht, welkom jukbeenderen en dat in combinatie met een nog zonnigere tintje dan ik al had.
After Sun
’s Avonds staat dansen in Les Caves op het programma. Mijn huid heb ik na een dagje bakken in factor 50 afgeblust met ‘After Sun Tan maximizer Shooting Moisturizer’. Een smeersel van Lancaster wat de kleur langer vasthoud. Ik hijs mezelf in een strak, kittig jurkje met daaronder twee stelten van stiletto’s. Je bent in het extravagante St Tropez waar alles kan, of je bent er niet?!¬† Voor ik de deur uit sjees, hul mij in de nieuwste frisse zomergeur van Calvin Klein ‘ CK One Summer’, om de proleetjes het hoofd op hol te brengen.
CK ONENa de wilde avonturen aan de Cote d’Azur kom ik aan in het natte Nederland waar een eerste bui mij verwelkomt. Aardig, maar had niet gehoeven. Mijn huid ziet er zo’n twintig zonnebaden verder nog steeds fris en glanzend uit. ‘Lancaster bedankt!’ Zonder jullie mooie producten zou ik zeker als vervellende kreeft het vliegtuig zijn uitgestapt.

Liefs Karlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s