NEW BOOK: Scharrels, sex & schaamhaar

Scharrels, sex en schaamhaarAmsterdam – Stel je bent dertig (en een beetje….)en je wil wat. Dan kun je een paar dingen doen: Voor het raam zitten wachten totdat de prins op het witte paard voorbijkomt. Al je geld stukgooien in de PC Hooftstraat. Compleet losgaan op Ibiza. Je vast vastklampen aan corrigerend ondergoed zodat tenminste je lijf op dat van een 20-jarige blijft lijken. Een ‘attributenfeestje’ voor jou en je vriendinnen organiseren, of beter nog: je nieuwe attributen in de vorm van een wulpse Cup –C laten aanmeten..

Nee, het leven van een single dertiger valt niet mee. Enerzijds wordt je benijd omdat men denkt dat je iedere dag sex hebt met een andere adonis met een V-tje en wasbord – nou, dan heb ik nieuws hoor! – en anderzijds word je een zielige muurbloem gevonden die het geluk niet schijnt te vinden.

Zaligmakend of juist niet? Het levert in ieder geval een leuk boek op en dat wil ik dan weer graag, met het risico dat alle dertigers-en-een-beetje als losgeslagen projectielen worden gezien, met iedereen delen. Dat dan weer wel….

Nou goed, dit en andere levensdilemma’s dus. Geschreven door een dertigjarige.
Oke, Oke…en-een-beetje.

X, Linda

www.bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s