NEW ‘CHARITY SHOE’: Manfield voor Pink Ribbon

Pink RibbonAmsterdam – Manfield lanceert een exclusieve peeptoe pump voor Pink Ribbon! In de maand oktober vraagt Stichting Pink Ribbon extra aandacht voor borstkanker. Schoenenketen Manfield steunt de stichting met acties op de winkelvloer en de verkoop van een exclusief voor Pink Ribbon ontworpen peeptoe pump. Het designteam van Manfield heeft speciaal voor Pink Ribbon een super stylish pump ontwikkeld waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dus lak je tenen roze, verwen jezelf met deze limited edition pump en zet je voeten in voor Pink Ribbon!

Wie een paar Manfield for Pink Ribbon pumps wil bemachtigen, moet 5 oktober snel één van de 69 Manfield vestigingen binnen rennen want de pump heeft een beperkte oplage en wordt maar één keer uitgebracht. Dus naast je steun voor het goede doel heb je ook een collectors item aan je voeten. Je maakt een fashion statement met deze heerlijke foot candy waarmee je ook het goede doel steunt. De opbrengst van de pump gaat in z’n geheel naar Stichting Pink Ribbon. De pump is gemaakt van zwart satijn, de lining en insock zijn van leer en de hakhoogte is 9 cm. Wat de pump tot wishlist item maakt, is het roze lint op de hiel ingelegd met Swarovski steentjes. Schoenen om van te smullen én de perfecte kerst accessoire!

Behalve de Pink Ribbon pumps heeft Manfield extra acties opgezet om in de maand oktober geld op te halen voor het goede doel. Alle 69 winkels staan in het teken van Pink Ribbon. De schoenenketen wil in november 25.000 euro doneren. Naast de opbrengst van de pumps wordt van elk verkocht paar schoenen 1 euro opzij gelegd voor Pink Ribbon totdat het bedrag van 25.000 euro is bereikt. Ook hebben de klanten van Manfield in de winkels de gelegenheid om extra geld te doneren in de daarvoor bestemde collectebussen. Manfield maakt haar klanten door deze acties bewust van borstkanker en steunt de Stichting Pink Ribbon bij het realiseren van haar doelen: het aantal mensen dat borstkanker krijgt verminderen, vroege diagnose stimuleren en de zorg voor de borstkankerpatiënten en haar omgeving verbeteren.

www.manfield.com
www.pinkribbon.nl

Een Reactie op “NEW ‘CHARITY SHOE’: Manfield voor Pink Ribbon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s