NEW COLLECTION: Feestcollectie op Designers-United.com

New CollectionAmsterdam – Nu de zomersale ten einde loopt stromen de nieuwe collecties gelukkig langzaamaan weer binnen. Zo ook op Designers-United.com, de webshop met merken als Best Behavior, Munthe Plus Simonsen, Stella Nova, Thelin en Sessun.

Ter gelegenheid van het komende winterseizoen ging de webwinkel de samenwerking aan met vier jonge getalenteerde ontwerpers voor het samenstellen van een exclusieve feestcollectie. Charlotte Kan, Daisy Kroon, Lotte Biermasz en Ferial de Groot zijn vier van de ontwerpers die meewerkten. De collectie bestaat uit jumpsuits, jurken voorzien van glinsterende Swarovski-stenen, tuniekjes en rokjes met feestelijke glitterprints. Uiteraard zorgen accessoires voor een extra gevoel van luxe tijdens de feestdagen.

Op Designers-United.com kun je niet alleen je perfecte kerstoutfit bij elkaar shoppen, de website voorziet tevens van stylingadvies en biedt de mogelijkheid tot het boeken van een personal shopper of stylist. Eigenaresse Savana de Wit over de achterliggende gedachte van de collectie: “Het is altijd een enorme zoektocht om dat ene perfecte jurkje te vinden voor een speciale gelegenheid. Ik speel hier op in door een extra collectie voor de winterse feestdagen te ontwikkelen. Een aantal zeer talentvolle jonge ontwerpers was direct enthousiast om hier aan mee te werken. De kledingstukken worden exclusief verkocht via Designers-United.com.”

Alle items uit de collectie worden slechts in oplage van één stuk gemaakt en zijn verkrijgbaar vanaf november 2009. De prijzen liggen tussen de €50,- en €400,-. Kijk voor meer informatie en de collectie op www.Designers-United.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s