NEW SAMPLE SALE: Mode Marché Rotterdam

Mode MarcheAmsterdam – Meer dan 40 modeontwerpers op 900m2, dat klinkt niet verkeerd! De Mode Marché in Rotterdam is dan ook niet voor niets dé sample sale van Nederland. Op vrijdagavond 28 augustus vindt alweer de zesde editie van dit mode-evenement plaats.

Ook deze Mode Marché brengt weer een uniek aanbod van modeontwerpers samen, waaronder Martine Viergever, Jeroen van Tuyl, Madé, Eleonore de Ruuk, Vlieger & Vandam en Der Kommissar! Voor zowel vrouwen, mannen en kinderen worden er collecties verkocht. Deze editie doen net als voorgaande jaren naast de modeontwerpers een aantal bekende Rotterdamse modezaken mee. Deze keer zijn dat: Van Dijk, Bags and the City, SHPPR en Margreeth Olsthoorn.

VIP Shopping Hour
Wil je de eerste keus hebben tijdens de stock sample sale? Koop dan een kaartje voor het VIP Shopping Hour. Bezoekers met dit kaartje kunnen een uur eerder terecht en krijgen een goed gevulde goodiebag met o.a. een kledingstuk van Madé! De voorverkoop van de VIP Shopping Hour kaarten vindt plaats bij SHPPR, Van Oldenbarneveltstraat 113, 3012 GS Rotterdam

Wanneer
Vrijdag 28 augustus 2009
17.00 tot 18.00 uur: VIP Shopping Hour, toegang €7,50
18.00 tot 22.00 uuur : toegang €2,-

Waar
NAI, Nederlands Architectuurinstituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

Heb je geen zin om te shoppen? Geen probleem! In de ruimte in het NAI bruist het aan tal van andere activiteiten. Items van ontwerpers als Elsien Gringhuis, And Beyond en Patti Fonseca Monteiro en Irina Shaposhnikova worden op een futuristische ‘catwalk’geshowd aan het publiek. Dan is er nog de ‘candyguy’ van topontwerper Jan Taminiau die een selectie ‘couture candy’ te koop zal stellen. De Mode Marché is  een onafhankelijk initiatief van Iconique Fashion Magazine en Stylevation Army, die tijdens het evenement worden ondersteunt door de jongeren van Your World.

Kijk voor meer informatie op www.mode-marche.com

Een Reactie op “NEW SAMPLE SALE: Mode Marché Rotterdam

  1. Pingback: NEW WEBSHOP: Mode Marché Online! «

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s