NEW CONTEST: ‘World in Pink’ zoekt jou!

Pink RibbonAmsterdam – Over ruim een maand vindt de uitreiking plaats van de Estée Lauder Pink Ribbon Award, met als thema ‘World in Pink’. Dit jaar is Carré de locatie die de stichting op 28 september in een roze jasje steekt. Om kans te maken op de award vragen we fotografen (amateurs/ professionals en studenten) om vrouwelijkheid tijdens en na borstkanker te verbeelden met het thema ‘World in Pink’ als accent.

Op dit moment is Pink Ribbon daarom op zoek naar jou talent! De wedstrijd om deze felbegeerde award is namelijk nog niet uit gestreden. Op 24 augustus valt het doek om precies te zijn. Een zenuwslopende tijd volgt voor de deelnemers. Uit alle inzendingen zal de jury er 50 selecteren waarvan er drie een nominatie verdienen. De winnaar wordt getrokken tijdens de gala avond.

Ga naar www.pinkribbonaward.nl en meld je aan met een prachtige foto van een dame van wie het leven ineens heel kwetsbaar bleek. Wie weet zien we jou terug tijdens de televisie uitzending vanuit Carré op 28 september 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s