NEW FRENCH CONNECTION STORE: Amsterdam

french connection guerilla catwalk showAmsterdam – Het Britse label French Connection gaat haar eerste eigen winkel op Nederlandse bodem openen.

Op 10 september 2009 zal de French Connection boutique store worden geopend, die gevestigd is in de Cornelis Schuytstraat 36 in hartje Amsterdam.

De winkel zal uitsluitend stukken uit de damescollectie verkopen, waarvan het Amsterdamse publiek onlangs tijdens een guerrilla catwalk show al een klein voorproefje kreeg. De show vond op meerdere locaties in onze hoofdstad plaats. De mobiele catwalk startte op het adres van de nieuwe winkel: de Cornelis Schuytstraat , vervolgens werden de Dam, het Spui, het Leidseplein en het Museumplein aangedaan.
french connection guerilla catwalk showDe boutique store van French Connection  zal van start gaan met de verkoop van de AW’09 dames collectie. Deze lijn werd onlangs gelanceerd in een glamorous campagne met de zusjes Richards in de hoofdrol. Op donderdagavond 10 september wordt de winkel in de Cornelis Schuytstraat officieel geopend door Nicolette van Dam. Vanaf 11 september is het pand ook toegankelijk voor het grote publiek. Kijk voor de collectie en verkoopinformatie op www.frenchconnection.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s