NEW CONTEST: Be Our Star!

Be Our StarAmsterdam – Invito daagt van 24 augustus tot en met 20 september aanstaande jongens en meiden uit voor een Online Model Contest. Invito, de schoenenwinkelketen met een altijd up-to-date vertaling van de catwalk trends, zoekt modellen voor de nieuwe promotiecampagne voorjaar 2010! Bijzonder feit is dat zij hiervoor geen professionele modellen benadert, maar haar fans in heel Nederland uitdaagt om zelf Invito-model te worden.

Onder het motto ‘Be Our Star’ worden enthousiaste jongens en meiden uitgenodigd om op beourstar.nl hun most fashionable foto te uploaden. Gedurende de campagne zullen er nog drie wervingsdagen plaatsvinden voor de Invito-winkel in Utrecht, Arnhem en in een nog te onthullen locatie. Check beourstar.nl voor info!

De jury…
Een professionele jury bepaalt uiteindelijk wie hét jongens- en  hét meisjesmodel worden voor Invito! De jury bestaat uit managing director Svenno Koemans en boeker/scout Samuel Dobrowolski (Ulla Models), ex-topmodel & runway coach Kim Vos (Bdifferent) en communicatiemanager Marieke Offeringa (Invito).

Castingdag…
Tijdens de actie stemt het Nederlandse publiek op zijn favoriete model via beourstar.nl. Vijftig kandidaten worden vervolgens door de vakjury uitgenodigd voor een castingdag om de ware Invito-look te testen. Uit deze selectie worden vervolgens 3 meisjes en 3 jongens gekozen. Zij krijgen van Kim Vos een professionele catwalktraining met aansluitend een fashion fotoshoot. Uit het resultaat van deze shoot maakt de vakjury haar definitieve keuze en worden één winnaar en één winnares gekozen.

And the winner wins…
Invito stelt met Blend Magazine een creatief team samen, bestaande uit een fotograaf, stylist en visagist, voor de fotoshoot van de promotiecampagne voorjaar 2010. De winnaar en de winnares spelen niet alleen de hoofdrol in alle 40 Invito winkels, maar schitteren ook nog eens in een reportage in Blend Magazine! Verder mogen beide winnaars elk met 3 vrienden een ‘all in’ wintersporttrip van Sportura maken en hebben ze kans op een internationaal modellencontract bij Ulla Models.

Backstage…
Om een goed beeld te krijgen van wat het precies inhoudt om een Invito model te zijn, kan men op invito.com onder ‘Behind the Scenes’ een filmpje bekijken van de laatste fotoshoot herfst/winter 2009. Een kijkje backstage en meteen een voorproefje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s