NEW CONTEST: The Ultimate Italian Style

Vogue EyewearAmsterdam – Sieradenlabel Charming by Ti Sento en zonnebrillenmerk Vogue gaan in augustus op zoek naar ‘The Ultimate Italian Style’ De twee merken gaan hiervoor de samenwerking aan met weekblad Grazia om zo het ultieme zomergevoel te creëren.

Vier weekenden lang werd er gezocht naar het Italiaanse zomergevoel in Rotterdam, Amsterdam, Scheveningen, Zandvoort, Bloemendaal en Den Haag. De geselecteerde kandidaten zullen ter plekke worden gestyled door een visagiste, waarna ze met een Vogue zonnebril en een Charming by Ti Sento armband op de foto werden gezet. Elke maandag  werden alle foto’s gepubliceerd op de Charming Vogue actiesite. Het publiek kan vervolgens stemmen op zijn of haar favoriet.

De winnaar van The Ultimate Italian Style wordt voor de helft bepaald door een vakjury, deze bestaat uit  Emeline van der Vecht (Marketing Manager Vogue Eyewear Nederland), Lilian Leyenaar (IBB Amsterdam) Gertjan Holleman van Max Models en Grazia hoofdredacteur Hilmar Mulder. De andere helft van de stemmen ligt in de handen van het publiek. Het beste Italian Style model wint een inschrijving bij Max Models en een exclusieve fotoshoot in Grazia, die in week 38 zal verschijnen.

Kijk voor meer informatie en alle foto’s op www.charmingvogue.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s