(HAPPY) NEW YEAR: met Eastpak

Eastpak Amsterdam – Degene die ooit besloot het nieuwe jaar op 1 januari te laten beginnen, zat er voor menigeen flink naast. Immers, voor scholieren, studenten en young profes- sionals is september eigenlijk hét uitgelezen moment voor een reset, compleet met goede voornemens!

EASTPAK wordt al jaren door jong en oud met deze nieuwe start geassocieerd omdat ze aan het eind van de zomer een nieuwe school- of laptoptas aanschaffen. Dat EASTPAK een hoog lifestyle-, muziek- en partygehalte heeft, willen ze steeds meer kenbaar maken onder het grote publiek.

Het is dus duidelijk dat EASTPAK de start van het nieuwe jaar in september groots viert! Dit doen ze d.m.v. een aantal grote feesten te organiseren waarin ze de lancering van het nieuwe EASTPAK Party-Belt ook kenbaar maken. In Nederland en België worden er een paar heuse nieuwjaarsparties georganiseerd.

De Staat (live) en Goose (DJ set) hebben inmiddels hun komst bevestigd. Voor kaarten, meer info aangaande line-up en andere ontwikkelingen is het zaak regelmatig de events page van www.party-belt.com te checken. Tickets zijn op voorhand GRATIS zolang de voorraad op party-belt.com strekt. Een deel van de kaarten wordt die avond aan de deur verkocht á €10,-

Eastpak Happy New Year Parties:
TrouwAmsterdam – 2 september 2009
Rotterdam, WATT – 10 september 2009
Antwerpen, Petrol – 24 september 2009

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s