NEW COLLECTION: Aaiko winter ’09/’10

AaikoAmsterdam – De naam Aaiko betekend in het Japans “sterk”en “geliefd” en dat is precies wat Aaiko met haar winter collectie voor 2009- 2010 laat zien!
Zo introduceert ze de thema’s Back to the future, Amish, Jacht, en een speciale collectie voor de feestdagen.

De look van deze intrigerende onderwerpen doen hun naam eer aan. Zo ga je back to the 80’s met de collectie Back to the future, we zien veel grote schouders (denk aan Madonna, Michael Jackson). De materialen variëren van leer tot cool wool en ribble strech.

Bij de Amish lijn gaat Aaiko daadwerkelijk in op het leven van de Amish op het Amerikaanse platteland. Zo zien we hier veel gebreide stoffen in de vorm van lange vesten en bolero’s, vlechtdetails en veel pastel/ grijstinten. Kortom volledig fashion verantwoord!
AaikoWil je een stijlvol dagje zeilen of gewoon lekker met je vriendinnen op stap? Kies dan voor het Jacht thema van Aaiko. In deze collectie komen geruite blouses in chiffon en wederom rib aan bod. Mooie herfstkleuren afgewerkt met een rijke kleur zoals diep blauw maken de collectie compleet.
AaikoLast but not least de speciale feestcollectie met hoe kan het anders: trendy jurkjes variërend van kort tot lang, feestelijke tops en stijlvolle rokjes. Details als pailletten, plooien en rijke stoffen als zijde, satijn en chiffon maken jouw outfit zoals die tijdens de feestdagen hoort te zijn!

www.aaiko.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s