NEW AAF: The Affordable Art Fair

AAFAmsterdam- De AAF bestaat alweer 10 jaar! En dat vraagt natuurlijk om een stukje extra publiciteit! De beurs weet al jaren een groot publiek te trekken in diverse wereldsteden. Dit vanwege haar laag- drempelige en toegankelijke karakter.

In Amsterdam wordt de AAF dit jaar voor de derde keer georganiseerd. “Kunst voor iedereen”dat is altijd het doel geweest van de beurs. Ben jij een kunstliefhebber en houd je ervan om in een ontspannen en ongedwongen sfeer kunst te spotten? Dan ben je bij de AAF beurs aan het juiste adres! De beurs laat zien dat originele en kwalitatieve kunst niet duur hoeft te zijn, de prijzen van de kunstwerken variëren namelijk al vanaf € 100,- tot maximaal € 5.000,- Dit heeft tot gevolg dat de helft van de aankopen op de AAF wordt gedaan door mensen die nooit eerder een kunstwerk hebben aangeschaft!

Op de beurs tonen er maar liefst 85 nationale en internationale galeries hun werk. Van klassiek en figuratief tot cutting edge, abstract en street art. Van foto’s en schilderijen tot beeldhouwwerken of grafiek.
Ook is AAF dé plek om het talent van de toekomst te ontdekken. Schaf werk aan van kunstenaars nu het nog betaalbaar is, dan heb jij straks misschien wel een onbetaalbaar kunstwerk van de nieuwe Monet aan je muur hangen!

Wat deze beurs nog meer uniek maakt, is dat jij er zelf ook je eigen talent kunt ontdekken d.m.v. de gratis workshops die je er de hele dag kunt volgen. De workshops worden gegeven door ervaren kunstenaars die je alles leren over het maken van kunst.

Mocht je nou een mooi kunstwerk tegen het lijf lopen die je meteen in huis moet hebben?! Geen probleem, wie iets koopt kan zijn kunstwerk namelijk direct meenemen. Op de beurs is een professionele gratis inpakservice aanwezig, maar ook een koeriersdienst voor als je het wilt laten bezorgen.

Wil je alle indrukken even laten bezinken en was je ook wel toe aan een lekker hapje en een drankje?
Neem dan plaats in het sfeervolle AAF Café, waar je terecht kunt voor een oppeppende espresso, lekker broodje of frisse salade. Of neem een glas wijn in de wijnbar en blader nog eens rustig door de catalogus. Om je nog beter te kunnen verdiepen in alle kunstwerken. Worden je kinderen gratis vermaakt in de professionele kinderopvang.

Open: Je kunt de beurs vanaf donderdag 29 oktober tot zondag 1 november van 11 .00 tot 18.00 uur in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam bezoeken. Donderdagavond vindt de AAFond receptie plaats: iedereen kan dan kunst kijken (en kopen) en tegelijkertijd een goed doel steunen.
www.affordableartfair.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s